fbq
Kotimaa
26.11.2021 13:52
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
William Ville Virtanen Sonja Aiello
Räppäri Williamia syytetään huumerahojen viemisestä Espanjaan - Sonja Aiello oli reissussa mukana
Kotimaa
26.11.2021 13:52
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Seiska uutisoi tällä viikolla, että räppäri William eli Ville Virtanen on saanut syytteen rahanpesusta. 

Syyte liittyy suureen huumeoikeudenkäyntiin, jossa huumeliigan syytetään tuoneen Suomeen tuhansia Subutex-tabletteja ja muun muassa 10 kiloa amfetamiinia. Juttua käsitellään parhaillaan Helsingin käräjäoikeudessa. 

Taustaa: Räppäri William sai syytteen rahanpesusta

Williamin avopuoliso, fitnesskaunotar Sonja Aiello, on myös ollut somekohun kohteena. Sonja kertoi aiemmin tällä viikolla netissä kiertävän ilkeitä ja valheellisia kirjoituksia hänestä.

Lue lisää: Huumerahojen pesusta epäillyn räppäri Williamin fitness-rakas romahti – Sonja Aiellolta itkuinen tilitys somessa

Arkistovideo: Sonja Aiello fitnesslavalla

Sonja oli mukana kohumatkalla

Fitnesskaunottarella on tällä hetkellä yli 60 000 seuraajaa Instagramissa. Hän on lisäksi aktiivinen myös YouTubessa, jossa hänellä on yli
20 000 tilaajaa. 

Seiskan lukijoiden vinkkien ja toimittajan jatkoselvityksen mukaan Sonjan YouTube-kanavalta löytyy video, joka on kuvattu Espanjassa Williamin kanssa. Videolta selviää Sonjan olleen mukana matkalla, jonka seurauksena William sai huumerahasyytteen.

Lue myös: Riitelyä ratikkapysäkillä?! Nuori superpari Sonja Aiello ja William bongattiin viileissä tunnelmissa Helsingissä: paljonpuhuvat paparazzikuvat julki

Samat päivämäärät

Syyttäjän mukaan William oli saanut haltuunsa 10 000 euroa käteistä rahaa yhdeltä jutun päätekijöistä. William lensi 7.6.2021 rahojen kanssa Espanjaan, jossa hänen oli tarkoitus antaa rahat huumeliigan pomolle.

Rahojen luovutus ei kuitenkaan onnistunut, sillä huumepomo otettiin kiinni törkeistä huumausainerikoksista epäiltynä 8.6.2021. 

Sonjan videolla näkyvien päivämäärien mukaan hän lensi Helsinki-Vantaan lentokentältä Espanjaan 7.6.2021. Hän on myös kuvannut videomateriaalia 8.6.2021, jolloin huumepomo otettiin kiinni.

Lue myös: Räppäri William sai syytteen rahanpesusta - näin hän tienasi itse

Tämän jälkeen fitnesstähti ei enää kuvannut materiaalia reissultaan, vaan videoblogi eli vlogi jatkuu hänen palattuaan takaisin Suomeen. Hän kommentoikin tätä aivan videon alussa.

- Olen maailman surkein kuvaamaan matkavlogeja. Aloin kuvata, kun lähdettiin Espanjaan. Kuvasin ensimmäiseltä ja toiselta päivältä vähän, mutta sitten se vähän jäi ja unohtui, Sonja sanoo videollaan. 

Seiska tavoitti Sonjan, joka kieltäytyi haastattelupyynnöstä.

Lue myös: Räppäri Williamin rahanpesujutun poliisikuulustelut julki – ei halunnut auttaa ja vastaili kuin liivimies – lue!

Sofia Belórf ja Sonja Aiello samalla villalla?

Lisäksi samalla videolla näkyy eräs terassi, joka muistuttaa samaa lokaatiota, joka nähtiin aiemmin Sofia Belórfin Sofian Salaisuudet -sarjassa.

Kohtaus sarjasta, jossa terassi näkyy, on sarjan jaksosta 8. Sofia saa tiedon Katiska-vyyhdin tuomiostaan. Helsingin käräjäoikeus tuomitsi tuolloin Sofian huumausainerikoksesta ja rahanpesusta 80 päivän ehdolliseen vankeuteen. Tuomio ei ole lainvoimainen.

Voit katsoa kyseisen klipin myös tästä linkistä. Laaja kuva terassista näkyy esimerkiksi kohdalla 2:26. 

Sonjan YouTube-videoilla hän viettää aikaa William-rakkaansa kanssa Espanjassa.

Villalla viihtyvä kaunotar on juuri valmistanut itselleen välipalan ja istahtaa terassin sohvalle. Tämä hyvin samannäköinen terassi vilahtaa videolla kohdassa 3:50.

Videoilla nähty sohva ja sohvapöytä ovat lähes identtiset. Lisäksi myös taustalla olevat kasvit ovat hyvin samanlaiset.

VIdeot on kuvattu eri kuvakulmista, joten ei ole täysin selvää, onko kyseessä sama villa.

Katso ja vertaa

Sofian Salaisuudet -klippi

Sonja Aiellon vlogi