fbq
Kotimaa
18.03.2021 05:58
Teksti: Panu Hörkkö ja Anna Tenhu|Kuvat: Seiskan arkisto
Martina Aitolehti
Martina Aitolehti erosi taas! Rötösrakas jätti kohukaunottaren!
Kotimaa
18.03.2021 05:58
Teksti: Panu Hörkkö ja Anna Tenhu|Kuvat: Seiskan arkisto

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti, 38, on eronnut kaikessa hiljaisuudessa ruotsalaisesta rakkaastaan, Seiskan lähteet kertovat.

Martinan ja herra B:ksi kutsutun salarakkaan suhde viileni alkuvuodesta. Pariskunta oli alkanut tapailla viime syksynä.

– Suhde sai tylyn lopun, sillä herra B jätti Martinan kuin nallin kalliolle. Miehelle taisi tulla lopulta yllätyksenä, millainen kohujulkkis Martina tosiasiassa onkaan, Seiskalle kerrotaan.

Lue myös: Martina Aitolehti vakavana suhteestaan mysteerirakkaansa kanssa: "Voinko oikeasti jatkaa elämää näin?"

Nanna yhdisti

Vielä marraskuussa Martina oli onnensa kukkuloilla. Hyvinvointivalmentaja paljasti Instagramissa olevansa rakastunut nainen, ja hän ehti myös esitellä miehensä jo lähipiirilleen.

Pariskunta vietti aikaa lemmenlomilla, joiden suuntana oli usein Arabiemiraattien Dubai. Martina ja herra B majoittuivat reissuilla esimerkiksi ylellisessä Five Jumeirah Village -luksuskohteessa.

Parin rakkaustarinakin alkoi hulppeasti Ibizalla, missä heidät yhytti Martinan ystävä, fitness-kaunotar Nanna Karalahti.

SEISKA 20/2020 Seiska paljasti viime marraskuussa, kuka on Martinan tumma miljonäärirakas. Selvisi, että herra B  oli sekaantunut Ruotsin historian tunnetuimpaan taideryöstöön.
SEISKA 20/2020 Seiska paljasti viime marraskuussa, kuka on Martinan tumma miljonäärirakas. Selvisi, että herra B  oli sekaantunut Ruotsin historian tunnetuimpaan taideryöstöön.

Lue myös: Romanssi roihahti Ibizalla! Nanna Karalahti yhdisti Martina Aitolehden ja mystisen Herra B:n!

Taideryöstöstä tuomio

Seiska selvitti viime marraskuussa, kuka mystinen herra B oikein on.”Tummaksi miljonääriksi” tituleerattu mies paljastui 42-vuotiaaksi irakilaismieheksi, jolla on varsin näyttävä rikoshistoria.

Rötösrakasta oli jahdannut jopa Yhdysvaltojen keskusrikospoliisi FBI. Herra B oli näet sekaantunut yhteen vuosisadan tunnetuimmista varkauksista, jossa Ruotsin kansallismuseosta vietiin mittaamattoman arvokas Rembrandtin taideteos vuonna 2000.

Herra B jäi kiinni taideryöstöön liittyen veljiensä  kanssa vuonna 2005, kun  FBI viritti heille ansan.
Herra B jäi kiinni taideryöstöön liittyen veljiensä  kanssa vuonna 2005, kun  FBI viritti heille ansan.

Lue myös: Katso pidätyskuva! Tässä on Martina Aitolehden mystinen rakas Herra B – sekaantui Ruotsin rikoshistorian röyhkeimpään ryöstöön!

Herra B ei ollut mukana ryöstössä, mutta hänet tuomittiin juttuun liittyen varastetun tavaran hallussapidosta.

Seiska ei tavoittanut Martinaa kommentoimaan yllätyseroaan.

Lue lisää Martinan erosta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!