fbqVaikeneminen päättyi! Petetty Janna Hurmerinta avautui vuosien takaisesta nöyryytyksestä: "Hävetti mennä lähikauppaan" | Seiska
Kotimaa
14.04.2021 13:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Ari Lahti, Instagram, YouTube
Janna Hurmerinta
Vaikeneminen päättyi! Petetty Janna Hurmerinta avautui vuosien takaisesta nöyryytyksestä: "Hävetti mennä lähikauppaan"
Kotimaa
14.04.2021 13:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Ari Lahti, Instagram, YouTube

Muusikko Janna Hurmerinta, 39, puhuu kolmiosaisen Päiväkirjamerkintojä-sarjan toisessa osassa avoimesti perheensä merkityksestä artistin uralla. Janna ja hänen puolisonsa saivat pojan vuonna 2019 hieman yllättäen kesken Pariisin-matkan, sillä pienokainen päätti syntyä reilusti ennen laskettua aikaa.

- Kaikista tärkeintä mulle on tietysti mun perhe. Mikään ei mee sen edelle, artisti aloittaa videon muodossa tekemänsä päiväkirjamerkinnän.

Janna kertoo videolla, että lapsen saaminen on tuonut uutta perspektiiviä lahjakkaan muusikon elämään.

- Nyt mun elämällä on oikeesti joku tärkeä merkitys.

Janna kertoo, että lapsen saannin myötä hän on huomannut, ettei maailma pyöri enää täysin hänen ympärillään.

- Ja se tekee oikeesti tosi hyvää tällaiselle itsekeskeiselle artistiudelle.

Lue myös: Vau mikä bikinibeibe! Laulaja Janna loistaa uskomattoman kauniina kylpyläkuvassa –  katso itse 

Omalla Instagram-tilillään kaunotar kertoi, että kyseisen videon tekeminen on ollut hänelle hyvin henkilökohtaista. Dokumenttisarja kulkeekin nimellä "Päiväkirjamerkintöjä".

- Tän osan julkaisu jännittää mua eniten, koska tässä on paljon henkilökohtaisia juttuja, joista en ole puhunut aiemmin, Janna paljasti Instagram-tilillään.

Avoimena julkisuuden varjopuolista

Jannan dokumentissa nähdään myös pätkä haastattelusta, jossa muusikko kertoo, että on kokenut haastavimmaksi osaksi työtään sen, että mihin vetää rajan yksityisyyden ja julkisen minän väliin. Lahjakas muusikko kertoo, että haluaisi antaa itsestään kuulijoille mahdollisimman paljon, mutta säilyttää yksityisyytensä, sillä hän on julkisuudessa omien sanojensa mukaan kuitenkin vain musiikin takia.

- Aina mullakaan ei ole ollut niin auvoisen onnellista. Uskon kuitenkin, että kaikella on tarkoituksensa. Kaikilla ihmisillä sun elämän varrella. Jonkun tehtävä on opettaa sulle jotain, toisen taas kulkea sun rinnalla. Ehkä jopa koko elämän, Janna täsmentää.

- Koin muutama vuosi sitten suhteen, joka todella ainakin opetti, Janna paljastaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janna (@janna)

Avioliitto Junon kanssa

Mitä todennäköisemmin Janna puhuu videolla liitostaan räppäri Junon kanssa. Pariskunta julkisti seurustelusuhteensa vuonna 2014 ja naimisiin he menivät seuraavan vuoden elokuussa. 

- Suhde tuli nopeasti ilmi julkisesti, mikä ei ollut mun toive. Ja sitten soppa olikin valmis. 

Vuoden 2016 alussa Juno kuitenkin jäi kiinni pettämisestä, kun hänet ikuistettiin läheisissä tunnelmissa Miss Helsinki -perintöprinsessan Cheyenne Järvisen kanssa.

- Mentiin minimaalisella harkinnalla ja nopealla aikataululla naimisiin. Avioliitto ei kestänyt kuin muutaman kuukauden. Media riepotteli eroa pitkään ja toisin kuin oletin, tuntui etten saanut mitään sympatiaa osakseni vaikka olinkin se petetty osapuoli. 

Lue myös: Jannan ja Junon liitto jäi lyhyeksi: lue tästä suhteen käänteet!

Kohu aiheutti häpeää ja vihaa

Artisti kertoo kohun vaikuttaneen myös hänen henkiseen hyvinvointiinsa.

- En voinut vaikuttaa siihen, mitä mun ympärillä tapahtu ja tuntui kuin olisin menettänyt kontrollin myös itteeni, ja se aiheutti paljon psyykkisiä ongelmia. Mua hävetti mennä ihmisten ilmoille, jopa lähikauppaan. 

Lue myös: Bikinikuvassa poseerannut Janna Hurmerinta sai ilkeitä kommentteja ulkonäöstään - vastasi vähättelijöille asiallisen napakasti takaisin

Muusikko kertoo olleensa itselleen vihainen, sillä oli aina tottunut olemaan julkisuudessa ainoastaan musiikkinsa vuoksi. Hän ei ollut suunnitellut nousevansa sensaatiojulkaisuihin keskellä uransa siihen asti suurinta menestystä. Janna kertoo kuitenkin käsitelleensä tapahtumia ja tulleensa siihen tulokseen, että tapahtuneesta olisi päässyt helpommin ylitse suljettujen ovien takana. 

- Jotenkin se kaikki julkinen nöyryytys oli mulle liikaa. Tulin katkeraksi ja surulliseksi.

Janna kertoo, että kokemansa nöyryytyksen jälkeen hän päätti tehdä kahta kauheammin töitä oman uransa eteen. Muusikko käsitteli asioita terapiassa, sekä kynän ja paperin avulla. Siitä huolimatta muusikko koki, että kaikki tapahtunut vaikutti negatiivisesti hänen uraansa ainakin seuraavan vuoden ajan. 

- Jos en voi vaikuttaa siihen, mitä tuolla kirjoitetaan, voin ainakin itse vaikuttaa siihen, mitä itse kirjoitan. Ennen kaikkea, mitä mä haluan sanoa mun kuulijoille. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janna (@janna)

Löysi uuden onnen

Janna kertoo videolla myös, että päästyään jälleen sinuiksi itsensä kanssa, hän tapasi nykyisen kumppaninsa. 

- Silloin kun mä olin jo hyvässä paikassa itseni kanssa ja olin just kirjoittanut Sateet-biisin, tutustuin ja rakastuin ihmiseen, joka eli normaalia ja tasapainoista elämää. Me päätettiin yhdessä alusta lähtien, että me pidetään meidän suhde pois julkisuudesta. 

Janna kertoo, että suhde ranskalaismiehen kanssa kukoisti. Sitten artisti sai kuulla olevansa raskaana.

- Sain kuin sainkin sen onnen, mistä olin haaveillut niin pitkään.

Janna purkaa myös perheensä alkutaivalta, sillä pieni pojankoltiainen syntyi yli kaksi kuukautta etuajassa.

- Me vietettiin yli 4 viikkoa sairaalassa. Olin onnellisempi kuin koskaan, mutta samalla huoli meidän pojan terveydestä sai kokemaan sellaista stressiä, jota en ikinä ole voinutkaan kuvitella kokevani. 

Lue myös: Voi, mikä tuuheatukkainen pienokainen! Janna jakoi kuvan esikoisensa kanssa! "Takana raskas kuukausi"

Poika pääsi kuitenkin kuukauden päästä pois sairaalasta ja on kasvanut terveeksi ja reippaaksi nuoreksi viikariksi. 

- Mistään asiasta en elämässä oo kiitollisempi ja ylpeämpi, kuin hänestä.

Lue myös: Ihanat äidit! Jenni Banerjee ja Janna Hurmerinta juhlivat ensimmäistä äitienpäiväänsä - herkät kuvat!