Katso kuva!
janna

Voi, mikä tuuheatukkainen pienokainen! Janna jakoi kuvan esikoisensa kanssa! "Takana raskas kuukausi"

14.09.2019 16:57

Yksityiselämäänsä tarkoin suojeleva laulaja Janna Hurmerinta, 37, jakoi harvinaisen kuvan Instagramissa, jossa onnellinen äiti poseeraa sairaalasängyllä esikoinen sylissään.

- Meillä oli myös vähän rankempi ensimmäinen kuukausi, mutta nyt kaikki on hyvin ja oon vaan niin kiitollinen tästä maailman ihanimmasta pienestä ja ihmeellisestä pojasta.

Lue myös: Janna otti viimeisen raskauskuvansa vain hetki ennen keskosvauvansa syntymää - poseerasi samassa mekossa vuorokausi myöhemmin: "Enpä olis tätä kuvaa otettaessa uskonut..."

Kuvasta paljastuu pienokaisen tuuhea ja tumma tukka. 

- Tää oli ensimmäinen ja ainut kuva jonka otin itse vauvan kanssa sairaalassa n. viikko syntymän jälkeen, Janna kertoo.

Lue myös: Jannan romanssi ranskalaiskomistuksen kanssa roihahti kesällä – laulaja hehkutti avoimesti uutta rakastaan!

Yllättävä synnytys

Synnytys käynnistyi yllättäen ja ennenaikaisesti, kun Janna lomaili miehensä kanssa Pariisissa heinäkuussa.

- Ranskan matka sai yllättävän käänteen kun rakas poikamme syntyi Pariisissa 22.7.2019 reilusti etuajassa ja muutti elämme pysyvästi. Ollaan niin rakastuneita häneen. Hän on maailman ihanin, terve ja vahva poika. Kiitos sairaala Antoine-Beclaren osaavalle hoitohenkilökunnalle alkutaipaileen suuresta avusta. Nyt ollaan vihdoin kotona eikä voitais olla onnellisempia, hän kirjoitti elokuun lopulla.

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Emmi Ikonen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!