fbq
Uutiset
10.05.2020 17:39
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Seiskan toimitus
Äitienpäivä
Ihanat äidit! Jenni Banerjee ja Janna Hurmerinta juhlivat ensimmäistä äitienpäiväänsä - herkät kuvat!
Uutiset
10.05.2020 17:39
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Seiskan toimitus

Paljon onnea äideille!

Koronaviruspandemian vuoksi moni on onnitellut äitiään virtuaalisesti tai puhelimen välityksellä, sillä vierailuja on edelleen syytä välttää, ihan perhepiirissäkin. Onneksi on sosiaalinen media. Näin äitienpäivänä monen huomio kiinnittyi laulaja Janna Hurmerinnan, 38, herkkään kuvaan Instagramissa. Siinä Janna pitelee hellästi Noah-poikaansa, josta ei näy kasvoja, mutta tummantuuhea tukka sitäkin paremmin.

Äitiys on paras asia, mitä mulle on tapahtunut, Janna kirjoittaa pitkässä saatetekstissään. 

Jannan nyt alle vuoden ikäinen poika saapui maailmaan kiireellä. Pikkumies nimittäin päätti syntyä Pariisissa viime heinäkuussa, selvästi ennen laskettua aikaa.

Janna otti viimeisen raskauskuvansa vain hetki ennen vauvansa syntymää - poseerasi samassa mekossa vuorokausi myöhemmin: "Enpä olis tätä kuvaa otettaessa uskonut..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janna (@janna) on

Näyttelijä Jenni Banerjeekin, 39, julkaisi ihastuttavan äitienpäiväkuvan. Jennin lapsi on vielä aivan pieni vauva, eikä sitä ole nimetty kuvaan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenni Banerjee (@jennibanerjee) on

Ennen lapsen syntymää Jenni muutti Helsingistä Tuusulaan miehensä Joakimin kanssa. Joakim on ammatiltaan lentokapteeni ja asui aiemmin Kööpenhaminassa. 

Näyttelijäkaunotar Jenni Banerjeen yllätys: Teki talokaupat lentokapteenirakkaansa kanssa – ”Muutimme maalle!” 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »