fbqBikinikuvassa poseerannut Janna Hurmerinta sai ilkeitä kommentteja ulkonäöstään - vastasi vähättelijöille asiallisen napakasti takaisin | Seiska
Kotimaa
10.03.2021 16:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Matti Matikainen, Instagram
Janna hurmerinta. Kuva: Matti Matikainen.
Bikinikuvassa poseerannut Janna Hurmerinta sai ilkeitä kommentteja ulkonäöstään - vastasi vähättelijöille asiallisen napakasti takaisin
Kotimaa
10.03.2021 16:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Matti Matikainen, Instagram

Laulaja Janna Hurmerinta, 39, nosti esiin tärkeitä asioita naistenpäivänä. Hän on hyvin kiitollinen, että Suomi on paljon tasa-arvoisempi moniin muihin maihin verrattuna. Siitä huolimatta laulajan mielestä kotimaassammekin on paljon parannettavaa asian tiimoilta. 

Jannana tunnettu laulaja julkaisi Instagram-tilillään monia ala-arvoisesti arvostelevia kommentteja, joita hän oli saanut aikaisempaan kuvajulkaisuunsa sovelluksessa. Kuvassa hän oli kylpylässä bikineihin pukeutuneena. Otoksessa hän näytti hyvin kauniilta, mutta osa silti hyökkäsi häntä haukkumaan. 

Lue myös: Vau mikä bikinibeibe! Laulaja Janna loistaa uskomattoman kauniina kylpyläkuvassa – katso itse 

Hänen ulkonäköään ja uraansa arvosteltiin hyvin törkeästi Jannan jakamien esimerkkien mukaan. Vahvatahtoinen laulaja ei kuitenkaan asiasta vaiennut, vaan näpäytti kiusaaville kommentoijille takaisin.

- ”Huomaa kyl että oot saanut lapsen”. - Ok. ”Eihän tämä Hurmerinnan tyttö muuta enää teekään kuin julkaisee bikinikuvia”. Kyllä minä mielestäni jotain muutakin teen. Viimeisin julkaisemani bikinikuva oli yli kolmen vuoden takaa. Olen sen jälkeen julkaissut lukuisia biisejä ja yhden kokopitkän albumin. 1,5 viime vuotta olen ollut äitiyslomalla, ja samalla työstänyt mun tulevaa, meidän tekijöiden mielestä tähänastisen urani parasta albumia, ja se julkaistaan kyllä heti, kun se on valmis, Janna kertoi.

Valmissanaisen laulaja alkoi vielä vastaiskunsa jälkeen tuoda esiin tarkemmin, miksi asia on niin tärkeä. 

- Tämä oli vain pikkuriikkinen esimerkki siitä, miten paljon meitä arvostellaan, meidän saavutuksia ja älykkyyttä vähätellään, vain sen takia, että olemme naisia. En voi myöskään olla ajattelematta, että olisiko miesartisti saanut vastaavanlaisia kommentteja julkaistuaan kuvan ilman paitaa? Hän pohti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janna (@janna)

Kohukuva

Ilkeät kommentit oli kirjoitettu laulajan päivitykseen helmikuun loppupuolella, kun hän oli viettänyt rentouttavan viikonlopun kylpylässä. Hoivaavalla äidillä oli ollut suuri huoli nuoresta pojastaan koko viikonlopun ajan. 

Lue myös: Janna Hurmerinnan halloween-asu aiheutti paheksuntaa - julkaisi pitkän pahoitteluviestin: "Tiedostan asuni ongelmallisuuden"

- Viikonloppuna me oltiin spassa, ja poika ensi kertaa kummeilla yökylässä. Soitin varmaankin 50 kertaa, ja ikävä oli järjetön, mutta samaan aikaan oli tosi rentouttavaa ja teki hyvää, Janna kertoi tuolloin.

Jannan esikoinen syntyi 22. heinäkuuta 2019 hyvin yllättäen, kun laulaja lomaili miehensä kanssa Pariisissa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janna (@janna)