fbq
Kotimaa
25.11.2021 16:32
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Seiskan toimitus
Sami
Vaaleanpunainen unelmatalo myyty! Suuresta surusta toipuvat Sami ja Varpu Hintsanen rakentavat uutta taloa Akaalla - Sami Apu-lehdelle: ”Enää en haluaisi muuttaa kaupunkiin”
Kotimaa
25.11.2021 16:32
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Seiskan toimitus

Apu-lehti kertoo, että Sami ja Varpu Hintsanen ovat kotiutuneet Kylmäkoskelle, Akaalle. Haastattelussa pariskunta kertoo muun muassa pitkästä suruajastaan. 

Lue myös Oman 8-vuotiaan lapsen kuoleman kokeneet Varpu ja Sami Hintsanen eivät ole ehtineet kokea normaalia perhearkea: ”Meidän elämämme on kulkenut katastrofista toiseen”

Uusi talo tekeillä

Varpu ja Sami ovat rakentamassa uutta taloa, jonka on määrä valmistua ensi keväänä. Rakennusvaiheen aikana Sami ja Varpu ovat asutelleet ystäviensä kesäasunnossa.

– Minusta on tullut mukavasti metsäläinen. Muutos siinä, mitä elämässä arvostaa ja kuinka mukavuudenhaluiseksi tulee, liittyy varmaan ikääntymiseen, Sami sanoo Apu-lehden haastattelussa.

Lue myös: Varpu ja Sami Hintsanen rakennuttavat omakotitaloa metsän viereen – luonto tuo lohtua Senja-tyttären kuolemaan

Seiska kertoi kesällä, että Samin ja Varpun talo samaisella paikkakunnalla oli mennyt myyntiin. Kyseinen vaaleanpunainen talo oli tullut tunnetuksi ainakin sosiaalisen median kautta sekä erilaisista lehtijutuista.

Lue myös: Sami ja Varpu Hintsanen myyvät yllättäen ökykotiaan: poreamme, valtava terassi, takka, kesähuone... - katso kuvat!

Seiskan kesäjutussa kerrottiin, että ”vaaleanpunaisesta talosta löytyy viisi makuuhuonetta, takka, olohuone, suuri terassi ja moderni keittiö. Asunto on sisustettu enimmäkseen valkoisella.”

Vaaleanpunaisesta, valkosisustaisesta unelmatalosta hintapyyntö oli vajaat 300 000 euroa. Pariskunta vahvisti Seiskalle alkusyksystä, että talo oli löytänyt ostajansa. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »