fbq
Kotimaa
08.08.2021 14:04
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Matti Matikainen
Sami ja Varpu Hintsanen
Varpu ja Sami Hintsanen rakennuttavat omakotitaloa metsän viereen – luonto tuo lohtua Senja-tyttären kuolemaan
Kotimaa
08.08.2021 14:04
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Matti Matikainen

Varpu Hintsasen ja Emilia Salorannan Valo joka ei kadonnutkaan -uutuuskirjan julkaisutilaisuudessa viime viikolla oli harvinaisen hauras tunnelma.

Tilaisuudessa muisteltiin Varpun vuonna 2019 kuolleen tyttären elämää. Muistot kahdeksanvuotiaana syöpään menehtyneestä Senjasta noistivat tunteet pintaan niin äidillä kuin tämän nykyisellä miehellä, muusikko-juontaja Sami Hintsasella.

Lue myös: Järkyttäviä vastoinkäymisiä kokeneet Sami ja Varpu Hintsanen paljastavat suhteensa salaisuuden: ”Olemme yhdessä vain yhdestä syystä”

Sami ja Varpu ovat olleet yhdessä jo kuusi vuotta. Avioon he astelivat vuonna 2018.

– Meidän elämämme on kulkenut katastrofista toiseen. Luonnollisesti toivomme, että jossain vaiheessa elämä vähän tasoittuisi. Toisaalta ajattelemme, että olemme tästä yhdessä selvinneet ja selviämme jatkossakin.

Rauhaa metsästä

Nyt pariskunta valmistautuu rakennuttamaan uutta kotia. Seiska uutisoi kesäkuussa, että Sami ja Varpu olivat laittaneet Akaassa sijaitsevan talonsa myyntiin.

– Saimme sen myytyä, ja olemme ensi kuussa aloittamassa rakennusprojektia. Uusi omakotitalo pystytetään aivan metsän viereen. Vietämme molemmat työn merkeissä paljon aikaa ihmisten kanssa, joten arvostamme omaa rauhaa kovasti.

Luonnonläheisyys on Varpulle myös äärimmäisen tärkeä asia.

– Minulle metsä on Senjan kuoleman jälkeen ollut sellainen paikka, johon minun on pakko päästä joka päivä. Ainakin hetkeksi.

Lue myös: Sami ja Varpu Hintsanen myyvät yllättäen ökykotiaan: poreamme, valtava terassi, takka, kesähuone... - katso kuvat!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »