fbq
Kotimaa
28.06.2021 18:04
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press
Sami Hintsanen ja Varpu
Sami ja Varpu Hintsanen myyvät yllättäen ökykotiaan: poreamme, valtava terassi, takka, kesähuone... - katso kuvat!
Kotimaa
28.06.2021 18:04
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press

Sami ja Varpu Hintsasen Akaassa sijaitseva koti on myynnissä.

Omakotitalo on sangen hulppea poreammeineen ja kesähuoneineen. Rakennuksen pyyntihinta on 298 000 euroa. Vaaleanpunaisesta talosta löytyy viisi makuuhuonetta, takka, olohuone, suuri terassi ja moderni keittiö. Asunto on sisustettu enimmäkseen valkoisella. Lopputulos on klassinen ja avara. Näet kuvat talosta täältä.

Asunto on monille tuttu Samin ja Varpun sometileiltä. Lisäksi talossa on tehty lehtihaastatteluita. Esimerkiksi Ilta-Sanomien jutussa syksyllä 2020 Varpu kuvaili perheensä kotia näin.

- Tahdoin rakentaa vaaleanpunaisen kodin minulle ja tytöilleni avioeron jälkeen merkkinä siitä, että tämä on vain tyttöjen talo. No toisin sitten kävi, kun herra Hintsanen muutti tänne, Varpu kuvaili Ilta-Sanomille syksyllä 2020.

Perhettä kohtasi suurin mahdollinen suru vuonna 2019, kun Varpun Senja-tytär kuoli pitkän syöpätaistelun uuvuttamana. 

Lue myös: Koko suhde poikkeusaikaa! Korona ei päässyt hetkauttamaan Sami ja Varpu Hintsasta henkisesti: Elimme eristyksissä monta vuotta

"En kommentoi"

Seiska tavoitti suosikkijuontajan asuntokauppojen tiimoilta, mutta mies ei ollut halukas kommentoimaan asuntoasioitaan lainkaan. Kysymykseen myyntisyistä ja mahdollisesta uudesta kodista juontaja ja esiintyjä ei halunnut vastata mitään.

- Miksi se on uutinen? En kommentoi tähän mitään, Sami totesi napakasti Seiskalle.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »