fbq
Kotimaa
26.02.2021 07:12
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Erika Vikman ja Danny
Uusia yksityiskohtia julki! Danny ja Erika Vikman olivat vähällä astella alttarille: syksyllä eronneen kohuparin Las Vegasin ökymatkalta ei käänteitä puuttunut!
Kotimaa
26.02.2021 07:12
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska on koko olemassaolonsa ajan kestinnyt Suomen kovimpia viihdetähtiä. Näin tehtiin myös maaliskuussa 2019, kun lehtemme lennätti musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsasen ja tämän silloisen naisystävän Erika Vikmanin Amerikan Yhdysvaltoihin.

Lue myös: Nyt on ökyluksusta! Danny ja Erika Vikman hyppäsivät 3 miljoonan dollarin helikopteriin – öinen lento Las Vegasin yllä loksautti leuat: ”Voi j***lauta miten hienoa!”

Lähes pari viikkoa kestänyt matka alkoi Nevadan paahtavasta autiomaasta, Las Vegasista. Matkakohde oli ennen kaikkea Dannyn toive, sillä herrasmiehenä hän tiesi, ettei Erika ollut eläessään päässyt käymään maailmankuulussa kasinokaupungissa.

– Itse olen pyörinyt täällä 1970-luvulta asti, joten paikka on kyllä tuttu. Kiva, kun Erikakin pääsee tutustumaan tähän fantastiseen kaupunkiin, Danny iloitsi Seiskan reportterille luksushotelli Bellagion edustalla.

Lue myös: Ainutlaatuinen video julki Las Vegasista: Erika Vikman makoilee raukeana sängyllä, Danny polttelee muina miehinä sikaria: ”Hän tykkää tehdä kaikkea kiellettyä”

Reportteri väänsi rattia

Suomen luetuin viikkolehti halusi varmistaa, ettei tälläkään Seiskan retkellä lähdettäisi turhia nöyristelemään. Erikalle ja Dannylle haluttiin tarjota vain parasta, ja siksi he saivat majoittua kaupungin komeimpiin kuuluvaan ja suihkulähteistään tunnettuun ökyhotelliin.

Etukäteen oli myös sovittu, ettei Dannyn tarvitsisi kinkata kipeän jalkansa kanssa pitkin Vegasin kuumia katuja. Niinpä Seiska järjesti pienen omakotitalon kokoisen vuokra-auton, tuliterän Cadillac Escaladen, jolla reportteri kyyditsi kyyhkyläisiä kaikkialle.

Lue myös: Vau! Superseksikäs Erika Vikman käänsi katseita Las Vegasissa pikkuruisissa sortseissa – tyrmäävät kuvat lemmenlomalta!

– Kiva, kun Erikakin pääsee tutustumaan tähän fantastiseen kaupunkiin, Danny iloitsi.
– Kiva, kun Erikakin pääsee tutustumaan tähän fantastiseen kaupunkiin, Danny iloitsi Seiskalle Erikan makoillessa raukeana ökyhotelli Bellagion luksussängyllä.

Eräänä aurinkoisena päivänä...

Ja menohalujahan riitti. Dannylle ja Erikalle tulivat tutuksi niin rahvaanomaiset dinerit valtavine aamupaloineen kuin massiiviset ostoskeitaat, joihin pääsi vain autolla.

Lue myös: Draamaa lemmenlomalla! Erika Vikman karkasi Las Vegasin yöhön – jätti nukkuvan Dannyn hotelliin! Kuvat pariskunnan matkasta Seiskassa!

Eräänä aurinkoisena päivänä Escalade rullasi Las Vegas Bulevardia. Ratissa ollut reportteri ja pelkääjänpaikalla päivystänyt kuvaaja hätkähtivät, kun takapenkiltä alkoi yhtäkkiä kuulua innostuneita hihkaisuja: ”Tuonne, tuonne on päästävä!”

Lue myös: Yleisö äimän käkenä! Danny villitsi naisia Las Vegasissa – suomalaislaulaja nolasi Elvis-imitaattorin!

Seiska majoitti Erikan ja Dannyn suihkulähteistään kuuluisaan Bellagioon, viiden tähden hotellielämykseen.
Seiska majoitti Erikan ja Dannyn suihkulähteistään kuuluisaan Bellagioon, viiden tähden hotellielämykseen.

“Mitäs sanoisit, Erika?”

Kadun varrella komeili useita drive-in-vihkikirkkoja, joissa naimisiin olisi päässyt alta aikayksikön. Niistä erityisesti yksi tuntui kiinnostavan Erikaa ja Dannya, ja amerikanrauta pysäköitiin sen pihaan. Kirkkoon oli tehtävä lähempää tuttavuutta.

Lue myös: Las Vegasiin Erika-rakkaansa lemmenlomalle vienyt Danny tulistui hinnoista: ”Pyydettiin jumankauta yli 40 dollaria!”

– Katsokaas, pojat! Tuonne kun menisi, niin Elvis vihkisi. Mitäs sanoisit, Erika? Siitähän vasta otsikot saataisiin, Danny vitsaili naureskellen hyväntuuliselle kaunottarelle.

Mitä Erika teki Dannyn nukahdettua? Mitä ihastunut jenkki huusi Erikalle? Miksi veri roiskui Dannyn veljen luona Texasissa?

Lue lisää kohuparin matkan käänteistä Seiskan tuoreesta synttärinumerosta!

Pikavihkiminen onnistuu Las Vegasissa helposti. Danny ja Erika kävivät huvikseen katsastamassa tienvarsikirkon, jossa papin aamenen olisi lausunut itse Elvis Presley!
Pikavihkiminen onnistuu Las Vegasissa helposti. Danny ja Erika kävivät huvikseen katsastamassa tienvarsikirkon, jossa papin aamenen olisi lausunut itse Elvis Presley!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »