Danny ja Erika lomailivat Las Vegasissa.

Draamaa lemmenlomalla! Erika Vikman karkasi Las Vegasin yöhön – jätti nukkuvan Dannyn hotelliin! Kuvat pariskunnan matkasta Seiskassa!

17.04.2019 07:08

Las Vegasin maailmankuulun pääkadun, Stripin varrella sijaitseva Bellagio-kasinohotelli oli valmistuessaan vuonna 1998 maailman kallein hotelli.

Yhdessä sen huoneista vaalea kaunotar makoilee sängyllä lehteä lueskellen, taustalla vanhempi valtiomies tupruttelee tyytyväisenä sikaria.

– Täällä haisee välillä rööki tai sikari. Siitä en erityisemmin välitä, mutta sitten ajattelen meidän olevan 1960-luvulla, Erika Vikman naurahtaa ja luo piruilevan katseen sikaria imevään Dannyyn.

Lue myös: Erika Vikmanin juhlakunto petti pahasti: nuokkui ja törmäili seiniin, tanssituomari Jukka Haapalainen auttoi laulajakaunotarta – kuvat!

Bilejalka vipatti

Erikan menojalka vipattaa Vegasin-reissulla Dannya enemmän. Vuoden 2016 tangokuningatar ei tyydy iskelmään, vaan näyttävä nainen viihtyy myös diskopallojen alla.

– Yhtenäkin yönä tulit tosi myöhään hotellihuoneeseen. Kello oli jo ties mitä, Danny kuittailee leikillisesti.

– Hei, kävin vain kerran bilettämässä, kun sinä olit nukkumassa, Erika vastaa topakasti.

– Totta puhuen en ole ihan varma, miten myöhään silloin meni… Mutta pääsinpähän ainakin näkemään autenttista yöelämää paikallisten seurassa!

Katso kuvat ja lue lisää pariskunnan lemmenlomasta Seiska Klubista!

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!