Uutiset
Katso kuvat!

Vau! Superseksikäs Erika Vikman käänsi katseita Las Vegasissa pikkuruisissa sortseissa – tyrmäävät kuvat lemmenlomalta!

24.04.2019 08:29

Keskelle Nevadan autiomaata syntynyttä Las Vegasia ei hyvällä tahdollakaan voi kutsua ystävälliseksi kaupungiksi jalankulkijoille. Kaikkialle kuljetaan aina autolla.

Lue myös: Draamaa lemmenlomalla! Erika Vikman karkasi Las Vegasin yöhön – jätti nukkuvan Dannyn hotelliin! Kuvat pariskunnan matkasta Seiskassa!

Seiskan toimittajan vuokraama valtava Cadillac Escalade onkin kovassa käytössä, kun esittelemme kapunkiin saapuneille Dannylle ja Erika Vikmanille Vegasin ihmeitä. Pyramidin muotoinen hotelli Luxor loksauttaa leuat, samoin öinen helikopterikyyti Stripin neonvalojen yllä.

Danny ja Erika Las Vegasissa.

– Tämä on ollut jo pitkään unelmani! Päästä tänne Vegasiin, syntien kaupunkiin, Erika huudahtaa kopterissa pilvenpiirtäjien ja kasinojen yläpuolella.

Danny ja Erika Las Vegasissa.

Lue myös: Laulaja Danny hehkuttaa Erika-rakastaan: ”Ylikansallista voimaa, joka tekee hänestä hyvän kumppanin!”

”Ehkä olemmekin amerikkalaisia”

Suomessa jauhettiin kyllästymiseen asti Dannyn ja Erikan 50 vuoden ikäerosta. Amerikassa pariskunta saa olla supatuksilta rauhassa.

– Täällä kukaan ei kiinnitä meihin huomiota. Eräskin nainen sanoi vain, että cool, hänelläkin on vanhempi mies! Ehkä olemmekin vähän enemmän amerikkalaisia, Erika naurahtaa.

Danny ja Erika Las Vegasissa.

– Minäkin olen koko ikäni yrittänyt olla avoin elämälle. Olen saanut elää erilaisten ja eri ikäisten naisten kanssa, eikä ikä ole koskaan ollut keskeistä. Kyse on siitä, miten ihminen ajattelee ja onko hän empaattinen ja myötäelävä, Danny korostaa.

Erika Vikman Las Vegasissa.

Lue myös: Las Vegasiin Erika-rakkaansa lemmenlomalle vienyt Danny tulistui hinnoista: ”Pyydettiin jumankauta yli 40 dollaria!”

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto ja Eetu Ampuja
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!