Danny ja Erika lomailivat Las Vegasissa, mutta hintataso pöyristytti.

Las Vegasiin Erika-rakkaansa lemmenlomalle vienyt Danny tulistui hinnoista: ”Pyydettiin jumankauta yli 40 dollaria!”

Uutiset | 22.04.2019 10:07

Las Vegasin maailmankuulun pääkadun, Stripin varrella sijaitseva Bellagio-kasinohotelli oli valmistuessaan vuonna 1998 maailman kallein hotelli.

Yhdessä sen huoneista vaalea kaunotar makoilee sängyllä lehteä lueskellen, taustalla vanhempi valtiomies tupruttelee tyytyväisenä sikaria.

– Täällä haisee välillä rööki tai sikari. Siitä en erityisemmin välitä, mutta sitten ajattelen meidän olevan 1960-luvulla, Erika Vikman naurahtaa ja luo piruilevan katseen sikaria imevään Dannyyn.

Bellagion prameista puitteista löytyy toki usea allasalue. Sain Kanarialta kivan pohjarusketuksen, mutta täytyy myöntää, että kyllä tämä erämaan aurinko paahtaa kuumasti, Erika aprikoi.
Bellagion prameista puitteista löytyy toki usea allasalue. Sain Kanarialta kivan pohjarusketuksen, mutta täytyy myöntää, että kyllä tämä erämaan aurinko paahtaa kuumasti, Erika aprikoi.

 

Lue myös: Laulaja Danny hehkuttaa Erika-rakastaan: ”Ylikansallista voimaa, joka tekee hänestä hyvän kumppanin!”

Vaikka valtavassa Bellagiossa viihtyisi vuoden, Danny ja Erika eivät jumiudu pelkkään luksushotelliin. Ja hyvä niin, sillä se verottaisi rankalla kädellä kukkaroa.

– Kyllä täällä riittäisi näkemistä ja viihdykettä vaikka kuinka, mutta onhan tämä kallis paikka. Hinnatkin ovat ihan luksusluokkaa, Danny huokaa.

– Kahvikupposesta saa pulittaa viisi dollaria, oluesta kympin. Ja muutamasta pienestä pihvinpalasta pyydettiin jumankauta yli 40 dollaria!

Lue myös: Laulajalegenda Danny, 76, paljastaa: En käyttänyt viinaa 70 vuoteen!

Lue lisää ja katso kuvat Dannyn ja Erikan Las Vegasin matkasta Seiska Klubista!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!