fbqUuh! Tässä on Miss Suomi Viivi Altosen hävyttömän komea rakastaja Frank - ensimmäinen yhteiskuva julki! | Seiska
Katso kuva!
Viivi Altonen

Uuh! Tässä on Miss Suomi Viivi Altosen hävyttömän komea rakastaja Frank - ensimmäinen yhteiskuva julki!

Kotimaa | 16.07.2021 11:35

Hallitseva Miss Suomi Viivi Altonen, 25, on seurustellut reilut puoli vuotta komean Frankin, 23, kanssa.

Seiska paljasti Viivin suhteen italialaiseen könsikkääseen helmikuussa, kun paparazzin linssiin osui Frankin ja Viivin pusuttelu keskellä Helsingin iltapäiväruuhkaa.

Lue lisää: Paparazzikuvat julki! Tässä on Miss Suomi Viivi Altosen italialainen Frank-rakas – kiihkeä suudelma Helsingin keskustassa!

Viivi on kertonut Seiskalle avoimesti, kuinka pariskunta tapasi toisensa ravintolassa ja miten Frank vei Viivin sydämen fantastisella ulkonäöllään sekä herkullisella ruoalla.

– Hän vei jalat altani. Olen sellainen, joka ihastuu persoonaan, mutta sytyin myös hänen ulkonäköönsä. Kaikista tärkeintä oli silti se, että pystyimme keskustelemaan kaikesta ja pidämme melko samoista asioista. Olen löytänyt itselleni hyvän henkilön, Viivi kertoi keväällä Seiskalle.

Frankin kokkaustaidot ovat tulleet Viiville yllätyksenä.

– Se on niin hassua! Olen aina ollut se osapuoli parisuhteessa, joka tekee ruokaa. Olen mielestäni aika pätevä kokki, mutta nyt täytyy tunnustaa, että olen kyllä jäänyt toiseksi. Frank on aivan mieletön kokki, umpirakastuneelta vaikuttava Viivi hehkuttaa.

Lue myös: Uskomaton ori! Miss Suomi Viivi Altonen paljastaa italialaisen Frank-rakkaansa häkellyttävät taidot: "Täytyy tunnustaa, että olen kyllä jäänyt toiseksi"

Ensimmäinen yhteiskuva

Aiemmin Frankia ei ole nähty kasvoillaan Viivin somessa, mutta torstaina Viivi toi vihdoin syntisen komean rakkaansa julkisuuteen omalla Instagram-tilillään.

Ensimmäisessä yhteiskuvassa hattupäinen Frank ja Viivi katsovat toisiaan silmiin rakastuneina.

- Pestoni minun pastaani, Viivi kirjoitti vapaasti suomennettuna englanninkielisessä päivityksessä.

Lue myös: Tatuointeja ja lihaksia vaikka muille jakaa! Tämä hävyttömän komea italialaisori vei Miss Suomi Viivi Altosen jalat alta - "Sytyin myös hänen ulkonäköönsä"

 

 

Viivi kertoi Seiskalle, että pariskunta tapasi toisensa ravintolassa, mutta suhde syttyi vasta, kun lähipiiri patisti heidät treffeille.

 

– Kaikesta hassuinta on, ettei meistä kumpikaan ollut kovin innostunut edes tapaamaan toisiamme. Olimme molemmat niin kiireisiä, että ajattelimme, että njääh… Mutta sitten ystäväni yllyttivät minut treffeille – ja ehkä hyvä niin, Viivi myhäilee.

Lue myös: Ravintoloitsija-rakas tarjoaa vain parasta! Tiukalla kisadieetillä oleva Miss Suomi Viivi Altonen: "Frank ei millään usko, etten voi syödä herkkuja päivittäin!"

 

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!