Katso kuva!
Viivi Altonen

Tatuointeja ja lihaksia vaikka muille jakaa! Tämä hävyttömän komea italialaisori vei Miss Suomi Viivi Altosen jalat alta - "Sytyin myös hänen ulkonäköönsä"

Kotimaa | 04.04.2021 16:02

Seiska paljasti helmikuussa hallitsevan Miss Suomi Viivi Altosen, 24, tapailevan syntisen komeaa italialaista oria. Paparazzin linssiin osui tuolloin Frank-niminen komistus, joka intoutui jopa pusuttelemaan hallitsevaa Miss Suomea keskellä Helsingin iltapäiväruuhkaa.

Lue lisää: Paparazzikuvat julki! Tässä on Miss Suomi Viivi Altosen italialainen Frank-rakas – kiihkeä suudelma Helsingin keskustassa!

Kuukausia tapailleet Viivi ja Frank eivät vielä asu avoliitossa, mutta viettävät muutoin runsaasti aikaa yhdessä. Ja ravintoloitsija kun on, miesystävä häärää mielellään keittiössä.

– Se on niin hassua! Olen aina ollut se osapuoli parisuhteessa, joka tekee ruokaa. Olen mielestäni aika pätevä kokki, mutta nyt täytyy tunnustaa, että olen kyllä jäänyt toiseksi. Frank on aivan mieletön kokki, umpirakastuneelta vaikuttava Viivi hehkuttaa.

Lue lisää: Uskomaton ori! Miss Suomi Viivi Altonen paljastaa italialaisen Frank-rakkaansa häkellyttävät taidot: "Täytyy tunnustaa, että olen kyllä jäänyt toiseksi"

Tässä on Frank! Tatuoitu italialainen komistus työskentelee ravintoloitsijana Helsingissä.
Tässä on Frank! Tatuoitu italialainen komistus työskentelee ravintoloitsijana Helsingissä.


Jalat menivät makaroniksi

Saapasmaan ruokateemaan sopivasti Viivin jalat menivät makaroniksi, kun hän tapasi Frankin ensi kertaa. Suomen kaunein nainen sanoo syttyneensä heti italialaiseen suklaasilmään.

– Hän vei jalat altani. Olen sellainen, joka ihastuu persoonaan, mutta sytyin myös hänen ulkonäköönsä. Kaikista tärkeintä oli silti se, että pystyimme keskustelemaan kaikesta ja pidämme melko samoista asioista. Olen löytänyt itselleni hyvän henkilön.

Lue myös: Ravintoloitsija-rakas tarjoaa vain parasta! Tiukalla kisadieetillä oleva Miss Suomi Viivi Altonen: Frank ei usko, etten voi syödä herkkuja päivittäin!

– Kaikesta hassuinta on, ettei meistä kumpikaan ollut kovin innostunut edes tapaamaan toisiamme. Olimme molemmat niin kiireisiä, että ajattelimme, että njääh… Mutta sitten ystäväni yllyttivät minut treffeille – ja ehkä hyvä niin, Viivi myhäilee.

Lue lisää Viivistä ja katso kaikki kuvat Seiskan suuresta pääsiäisjättituplasta!

Katso Viivin tyrmäävät bikinikuvat Seiska Klubista!

Teksti:Eetu Ampuja, Rantasalmi
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!