fbq
Kotimaa
12.10.2021 18:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Nelli Matula
Upeasäärinen Nelli Matula teki paljastavan juhlamekon: "Mulla ei ollu mitään kaavoja tähän" - kuvat
Kotimaa
12.10.2021 18:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Laulaja Nelli Matula, 25, avautuu kesäprojektistaan, joka keräsi someseuraajilta isot ihastelukehut.

Lue myös: Huh, kuumat kuvat! Laulajasulotar Nelli Matula, 25, lomatunnelmissa - poseeraa myös yläosattomissa!

Kaunotar päätti tehdä itse juhlamekkonsa Italian lämmössä vietettyihin serkkunsa häihin. Nellin yllä nähtiin kuparinhohtoinen silkkimekko. Tehtävä ei kuitenkaan sujunut täysin mutkitta. Nelli kirjoitti menettäneensä äitinsä avusta huolimatta vaatetta tehdessään hermot, rahat ja kaiken vapaa-aikansa.

Kaikkea sitä ihminen voi oppia! Mulla ei ollu mitään kaavoja tähän, vaan suunnittelin, piirsin, tein prototyypit ja kaavat ihan itte. Vaikka se olikin palkitsevaa, nii jotenkin mun päässä tää vaikutti helpommalta ku mitä se sit käytännössä oli. Muistuttakaa mua et ens kerralla palkkaan ammattilaisen, Nelli toteaa Instagram-tilillään.

Lue myös: "Niin törkeä, ettei sitä tulla koskaan julkaisemaan?" - tässä se on! Laulaja Nelli Matula värisyttää härskiyden rajamailla

Mekostaan Nelli julkaisi viisi kuumaa kuvaa, joissa hän poseeraa avonaisessa luomuksessaan. Otokset saivat mykistävän vastaanoton.

- Tosta tuli niiiin upee! Näyttelijä Minka Kuustonen hehkuttaa kuvakommenteissa sydämen kanssa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nelli Matula (@nellimatula)

Elias Kaskisen kanssa viinittelyä ja juustoja

Toscanan maisemissa on mukana ollut myös laulaja Elias Kaskinen, 29,, jonka kanssa Nelli on pitänyt yhtä jo kolmisen vuotta.

Muutama viikko sitten kaksikko julkaisi kuvia ja videoita muun muassa viini- ja juustomaisteluistaan. Nelli ihasteli esimerkiksi saamaansa ensiluokkaista juustoa, joka upposi pariskunnan suihin kokonaisuudessaan. 

- Voittanut 4 vuotta putkeen World Cheese Awardseissa Super gold -tittelin. Hypen arvoinen. Pelkkä kanta jäi, Nelli kirjoitti videotarinassa julkaisemansa kuvan ohessa.

Lue myös: Nelli Matula tuulettaa yllättävää saavutustaan bikineissä - enää ei tarvitse löytää purjehtijamiestä! Katso kuvat!

Myös Elias mainitsi Instagram-tarinassaan, että juusto oli maistunut loman aikana poikkeuksellisen hyvin.

- Mä en siis tiennyt, että on fyysisesti edes mahdollista syödä näin paljon juustoa yhden viikon aikana. Tilannehan on nyt siis se, että jos hetkeksi sänkyynsä kellahtaa - minuutiksi edes - ja siitä kun nousee, niin tyynyn kuvio on jäänyt kylkeen ja naamaan. Mutta maisemat on hienot. Italia on mahtava, pitää pian tulla uusiksi.

Lue myös: Nelli Matulan ja Elias Kaskisen salattu rakkaussuhde käy kiihkeänä: hankkivat yhdessä koiranpennun - kuvat! "Oot mun unelmieni täyttymys"