fbq
Kotimaa
24.03.2021 22:40
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Nelli Matula
Huh, kuumat kuvat! Laulajasulotar Nelli Matula, 25, lomatunnelmissa - poseeraa myös yläosattomissa!
Kotimaa
24.03.2021 22:40
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Laulaja Nelli Matula, 25, jakoi ihania lomakuviaan sosiaalisessa mediassa 67 000 Instagram-seuraajansa iloksi.

Nelli on tähän mennessä julkaissut kaksi eri päivitystä, joissa molemmissa hän jakaa viisi fiilistelykuvaa lomareissuiltaan. Molempien julkaisujen kuvatekstinä lukee "Pääsispä", mikä kertoo kaunottaren haikailevan lomatunnelman ja lämmön perään.

Ensimmäisen kuvajulkaisun aloituskuvassa poppari istuu uima-altaan reunalla palmujen ympäröimänä. Toinen kuva on lentokoneesta, kolmas kuva kaupasta ja neljännessä otoksessa Nelli poseeraa luonnonhelmassa yläosattomissa.

Katso kaikki kuvat klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nelli Matula (@nellimatula)

Toinen kuvajulkaisu alkaa tunnelmallisella kattoterassikuvalla, jonka jälkeen kuvasarjassa nähdään poseerauksia niin satamasta kuin ravintolastakin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nelli Matula (@nellimatula)

Lue myös: "Niin törkeä, ettei sitä tulla koskaan julkaisemaan?" - tässä se on! Laulaja Nelli Matula värisyttää härskiyden rajamailla

Uusi rohkea biisi

Nelli julkaisi tammikuussa uuden musiikkivideonsa Lelu. Kappale sai alkunsa Nellin, tuottajakaksikko Los Rollosin sekä artisti-biisinkirjoittaja Ani Nnebedumin yhteisessä sessiossa.

Lue myös: Nelli Matulan huumoribiisi naurattaa sosiaalisessa mediassa – uudelleen sanoitti legendaarisen Jazz-kappaleen: rakkauslaulu ruualle!

– Lelun biisintekoprosessi oli maailman hauskin! Biisiä tehtiin vähän sillä mentaliteetilla, että tämä on niin törkeä, ettei sitä koskaan julkaista. Ehkä juuri tietynlaisen paineettomuuden ja oikeanlaisen energian ansiosta siitä tulikin vahingossa tosi hyvä, Nelli kertoi tiedotteessa.

Erityisesti kappaleen toisen säkeistön rakentumiseen liittyy hauska tarina, jota pop-artisti muistelee nauraen.

– Olin hiljattain hankkinut Papu-koiran, ja se oli ensimmäistä kertaa studiolla mukana. Olin juuri viemässä Papua ulos, kun samalla puhelimen välityksellä kirjoitimme Anin kanssa Google Docs -pohjaan Lelun lyriikoita. Yhtäkkiä näin, kun Ani kirjoitti ”jäljet vielki pakarois, siit mitä tehtiin lakanois” ja kirjoitin vaan samaan docsiin "Ooh shit!". Sitten kirjoittelin perään omia laineja ja vuoroteltiin näin koko versen loppuun asti. Tämän koko ajan Ani oli studiossa sisällä ja minä koiran kanssa ulkona.

Lue myös: Nelli Matulan ja Elias Kaskisen salattu rakkaussuhde käy kiihkeänä: hankkivat yhdessä koiranpennun - kuvat! "Oot mun unelmieni täyttymys"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nelli Matula (@nellimatula)