fbq
Uutiset
29.01.2021 22:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Nelli Matula
"Niin törkeä, ettei sitä tulla koskaan julkaisemaan?" - tässä se on! Laulaja Nelli Matula värisyttää härskiyden rajamailla
Uutiset
29.01.2021 22:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Laulaja Nelli Matula, 25, kiemurtelee vähäpukeisena tänään perjantaina (29.1.) julkaistulla tulikuumalla Lelu-minimusiikkivideollaan.

Pakarat paljastava seksikäs asu saa katsojan mielikuvituksen laukkaamaan, ja myös aihe on kaikessa härskiydessään puhutteleva. Nellille Lelu-kappaleen työstäminen oli mieluisaa puuhaa.

Kappale sai alkunsa Nellin, tuottajakaksikko Los Rollosin sekä artisti-biisinkirjoittaja Ani Nnebedumin yhteisessä sessiossa.

Lue myös: Nelli Matulan huumoribiisi naurattaa sosiaalisessa mediassa – uudelleen sanoitti legendaarisen Jazz-kappaleen: rakkauslaulu ruualle!

– Lelun biisintekoprosessi oli maailman hauskin! Biisiä tehtiin vähän sillä mentaliteetilla, että tää on niin törkeä, ettei sitä tulla koskaan julkaisemaan. Ehkä juuri tietynlaisen paineettomuuden ja oikeanlaisen energian ansiosta siitä tulikin vahingossa tosi hyvä, Nelli kertoo tiedotteessa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nelli Matula (@nellimatula)

Erityisesti kappaleen toisen säkeistön rakentumiseen liittyy hauska tarina, jota pop-artisti muistelee nauraen.

– Olin hiljattain hankkinut Papu-koiran ja se oli ensimmäistä kertaa studiolla mukana. Olin juuri viemässä Papua ulos, kun samalla puhelimen välityksellä kirjoitimme Anin kanssa Google Docs -pohjaan Lelun lyriikoita. Yhtäkkiä näin, kun Ani kirjoitti ”jäljet vielki pakarois, siit mitä tehtiin lakanois” ja kirjoitin vaan samaan docsiin "Ooh shit!". Sitten kirjoittelin perään omia laineja ja vuoroteltiin näin koko versen loppuun asti. Tämän koko ajan Ani oli studiossa sisällä ja minä koiran kanssa rakennuksen ulkopuolella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nelli Matula (@nellimatula)

Nellin ja Elias Kaskisen Papu-koira

Nelli ja laulaja Elias Kaskinen, 28, ovat seurustelleet jo reilusti yli kaksi vuotta, mutta julkisuudessa pariskunta ei ole suhdettaan kommentoinut millään tavalla.

Salattu rakkaus voi kuitenkin erittäin hyvin, sillä viime vuonna Nelli ja Elias olivat hankkineet yhdessä koiran. Laulajat esittelivät aiemmin uutta perheenjäsentään ylpeänä omilla some-tileillään, mutta kummankaan Instagram-päivityksissä ei ollut mainintaa koiran toisesta omistajasta.

Lue lisää: Shoppailivat keittiötarvikkeita! Katseita kääntävä popparipariskunta Nelli Matula ja Elias Kaskinen yhdessä ostoksilla!

Nelli julkaisi tuolloin kuvan pienestä koiranpennusta, jonka nimen Nelli paljasti päivityksensä kommenteissa. Söpö karvakorva on nimeltään Papu.

- HÄN ON TÄÄLLÄ!!! Oon oottanu tätä päivää yli neljätoista vuotta, ja koonnu jo ennen ylä-asteikää ~gradun laajusen tutkielman koiran kasvatuksesta. Ostin ton vihreen pentupannan koiramessuilta jo kymmenisen vuotta sitten, mutta hän on niin pikkuinen, et se on kireimmilläänkin vähän liian iso. Pennun nappulat turvotetaan näinä ekoina päivinä veden sijasta mun kyynelillä. EN KESTÄ! Rakas pieni karvakorva: Oot mun unelmieni täyttymys. Tervetuloa kotiin, Nelli kirjoitti tunteikkaasti.

Lue lisää: Elias Kaskinen ja Nelli Matula hyvin tiiviisti yhdessä!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nelli Matula (@nellimatula)

Ura alkoi vuonna 2015

Nelli Matula julkaisi debyyttisinglensä Kato vaan vuonna 2015.

Myöhemmin kaunottarelta tuli jättihitti Lemmikki, jota on kuunneltu tähän mennessä yli 6 miljoonaa kertaa Spotifyssä.

Nelli Matulan debyyttialbumi Jumalatar julkaistiin kesällä 2019. Pian julkaisunsa jälkeen platinarajan ylittänyt albumikokonaisuus toi artistille myöhemmin samana vuonna ehdokkuuden Vuoden naisartisti -kategoriassa Emma-gaalassa.

Lue myös: Nelli Matula, 25, julkaisi mieltä nytkäyttävän, rehellisen kuvaparin: näin erilaiselta laulajakaunotar näyttää somefilttereillä paranneltuna ja todellisessa olemuksessaan - katso!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »