fbq
Pasha

Uhkea OnlyFans-tähti Pasha Pozdniakova, 21, parkkeerasi jättirintansa Olavinlinnan eteen - sai osakseen kommenttivyöryn!

Kurvikaunotar Pasha Pozdniakova, 21, palasi kotiseuduilleen Savonlinnaan. Luomurinnoistaan kuuluisa vaaleaverikkö poseeraa julkaisemassaan kuvassa kuuluisan Olavinlinnan edustalla rintavako esillä.

Maksulliselle OnlyFans-sivustolle aikuiseen makuun sopivaa sisältöä tuottava sometähti saikin yllättäen valtavan kommenttimäärän kuvansa yhteyteen. Helsingissä nykyisin asuva Pasha kysyi seuraajiltaan heidän suosikkipaikkojaan.

- Mikä on suosikkikaupunkisi ja miksi? Pasha kysyi kuvatekstissään englanniksi.

Valtavat luomurinnat isolle kirkolle! Savonlinnalaisneito Pasha, 21, muutti Helsinkiin – onko syynä suosikkiräppäri Gettomasa? Näin kurvikaunotar vastaa!

Katso video: Tervetuloa makuuhuoneeseeni!

Julkaisu oli kerännyt alle vuorokaudessa lähes 300 kommenttia, vaikka suurin osa vastaajista keskittyi kommentoimaan kuvan kaunotarta eikä vastaamaan itse kysymykseen.

Pashalla on yli miljoona Instagram-seuraajaa, joten kommentteja lukiessa hänellä kestää varmasti tovi. Lukuisat sydän- ja tuliemojit koristivat myös päivityksen kommenttiosiota.

Tässä on jättirinnoillaan K18-viihdettä tekevän helsinkiläisen Pashan eroottisimmat pikkujoulukuvat - katso!

Pietarissa syntynyt, Petroskoissa lapsuutensa viettänyt ja Savonlinnassa naiseksi varttunut Pasha esitteli Seiskalle taannoin Helsingin-kotinsa. Sometähti muutti Helsinkiin viime kesän lopulla.

– Makuuhuone on lempipaikkojani asunnossani. Toki pidän olohuoneestakin, siellä on televisio. Olen myös kova kokkailemaan. Sanon suoraan, että olen todella hyvä laittamaan ruokaa! Tosin korona-aikana olen syönyt ehkä liiankin paljon, Pasha kertoi marraskuussa.

– Tämä asunto on täydellinen. Olen niin onnellinen, että minulla on tämän ikäisenä varaa asua näin hienossa kämpässä, 21-vuotias Pasha iloitsee.
– Tämä asunto on täydellinen. Olen niin onnellinen, että minulla on tämän ikäisenä varaa asua näin hienossa kämpässä, 21-vuotias Pasha iloitsee.

Valtava helpotus! Povipommi Pashan vuosikausien piina päättyi – taustalla pitkä masennus: Itkin, enkä jaksanut deittailla!

Tulikuuma sydäntensärkijä yllätti tuolloin myös ilmoittamalla, ettei ole täysin tyytyväinen vartaloonsa. Hän harmitteli nauttivansa kokkailuistaan ja Helsingin ravintolatarjonnasta niin paljon, että kesällä kertyi useita kiloja.

– Sanon suoraan, että olen tosi hyvä kokki. Korona-aikana olen kokkaillut niin paljon kaikkea hyvää, että nyt on pakko alkaa laihduttaa!
– Sanon suoraan, että olen tosi hyvä kokki.

– Kun kaverini ovat houkutelleet kuntosalille, olen monesti kieltäytynyt ja tilannut mieluummin hampurilaisia kotiin. Rakastan roskaruokaa! Nyt jääkaapistani kuitenkin löytyy runsaasti kasviksia, Pasha näytti.

– Yritän laihduttaa, mutta joudun viettämään yhä enemmän aikaa tietokoneella. Aloitin nimittäin tietokonepelaamisen livelähetykset netissä.

Pasha Pozdniakova poseeraa upeassa uimapukukuvassa: kaunottaren jättirinnat vyöryvät silmille - katso!

Katso video: Pasha jysäyttää uutispommin ja tunkee siipiä suuhunsa