fbq
Uutiset
07.08.2020 06:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus ja Pashan albumi
Pasha Pozdniakova
Valtavat luomurinnat isolle kirkolle! Savonlinnalaisneito Pasha, 21, muutti Helsinkiin – onko syynä suosikkiräppäri Gettomasa? Näin kurvikaunotar vastaa!
Uutiset
07.08.2020 06:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus ja Pashan albumi

Venäläistaustainen mutta Savonlinnassa varttunut Pasha Pozdniakova on yksi suosituimmista Suomessa asuvista Instagram-tähdistä.

21-vuotiaalla vaaleaveriköllä on palvelussa jo lähes miljoona seuraajaa. Nykyään Pasha tekee Instagram-päivityksensä pääkaupungissa, sillä savolaisneito jysäytti toissa viikon torstaina muuttokuormansa Savonlinnasta Helsinkiin.

– Kämppäni on iso ja aivan ihana! Minulla on siunattu olo, sillä tiedän, ettei monella ikäiselläni ole varaa asua näin leveästi tässä kaupungissa. Aivan kuin olisin sokissa! kiitollinen Pasha parahtaa.

Lue myös: Instagram sensuroi! Räppäri Gettomasaan yhdistetty savonlinnalaiskaunotar Pasha on tunnettu hillittömistä kurveistaan – kuvat!

pasha

Heti ikävä Savonlinnaan

Muutto Helsinkiin on nuorelle luomujumalattarelle unelmien täyttymys, sillä Pasha on jo kauan hinkunut pois Savonlinnasta. Maisemien nyt vihdoin vaihduttua ääni kellossa on kuitenkin alkanut muuttua.

– Oikeastaan ikävöin jo Savonlinnaa, se on niin kiva ja tunnelmallinen pikkukaupunki. Täällä Helsingissä on niin paljon enemmän ihmisiä, ettei lähikauppaankaan voi mennä meikkaamatta, Pasha puuskahtaa.

Lue myös: Gettomasa ei ole ainoa! Suosikkiräppäriin yhdistetty povipommi Pasha sai ASAP Rockyn innostumaan – maailmankuulu jenkkiräppäri lähetti vonkausviestejä!

gettomasa

Hämmentää Tinderissä

Seiska uutisoi kesäkuussa Pashalla olevan vispilänkauppaa Suomen tämän hetken kenties suosituimman räppärin Gettomasan kanssa. Seiskan tietojen mukaan myös jyväskyläläislähtöinen Masa asustelee nykyään Helsingissä.

Lue myös: Yhteisiä öitä! Suosikkiräppäri Gettomasa ja hillittömistä luomukurveistaan tunnettu Instagram-povipommi Pasha viihtyvät yhdessä!

Miten on, Pasha: Oliko Gettomasa osasyynä muuttoosi Helsinkiin?

– En kommentoi. Sen mie myönnän, että olen jo pidempään halunnut muuttaa pääkaupunkiin.

Saamiemme vinkkien mukaan olisit Tinderissä. Pitääkö paikkansa?

– Hahhah, kyllähän se pitää. Sovellus on jäänyt puhelimeeni, mutta en käytä sitä kovin paljoa, Pasha rykii.

Lue lisää Pashan kuulumisista ja katso kuvat tuoreimmasta Seiskasta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »