Katso kuvat!
Pasha Pozdniakova

Tässä on jättirinnoillaan K18-viihdettä tekevän helsinkiläisen Pashan eroottisimmat pikkujoulukuvat - katso!

Hotnow | 13.12.2020 22:40

Luomumuodoistaan tunnettu povipommi Pasha Pozdniakova, 21, saa harmaankin päivän piristettyä upeilla kuvillaan.

Kesän lopulla Savonlinnasta pääkaupunkiin muuttanut kaunotar on syntynyt Pietarissa, mutta varttunut naiseksi Suomessa. Nykyisin Pasha päivittää kuulumisiaan yli miljoonalle Instagram-seuraajalleen sekä julkaisee K18-materiaalia maksullisella OnlyFans-sivustolla.

OnlyFans-sivustolla Pasha tarjoaa kuumaa sisältöä seuraajilleen tällä hetkellä alennettuun alle yhdeksän euron kuukausihintaan. Nämä kuumat pikkujoulujen aikaan julkaistut Instagram-kuvat ovat kuitenkin kaikille ilmaisia.

Lue myös: Instagram-povipommi Pasha on todellinen pelinainen – kuvat kaunottaren makuuhuoneesta!

Katso myös Pashan kotivideo:

Tässä herkullisimmat ja seksikkäimmät pikkujoulukuvat Pashasta:

Seiska vieraili Pashan saunassa

Kurvikaunotar kutsui taannoin Seiskan kotiinsa vierailulle.

Kaksion kruunasi kylpyhuone, josta löytyy koko kodin sydän: sauna.

- Kerroinhan Seiskalle jo Savonlinnassa olevani saunahullu! Minun on päästävä saunomaan kerran päivässä, Pasha innostui tuolloin ja kietoutui yhdessä hujauksessa Marimekon kylpytakkiin.

Lue myös: Jumaloitu kurvikaunotar Pasha täräyttää jättiyllätyksen: ”Nyt on pakko laihduttaa!” Tältä povipommin jääkaapissa näyttää – kuva!

Pasha Pozdniakovan  arvokaksion sydän on luonnollisesti sauna. – En voisi ikinä muuttaa asuntoon, jossa ei pääse löylyttelemään, hän tuumii Marimekon kylpytakissaan.
Pasha Pozdniakovan arvokaksion sydän on luonnollisesti sauna. – En voisi ikinä muuttaa asuntoon, jossa ei pääse löylyttelemään, hän tuumii Marimekon kylpytakissaan.

Pian kiuas alkoi lämmetä.

- Olen onnentyttö, kun minulla on varaa asua tällaisella arvoalueella Helsingissä näin hienossa kämpässä! Toki ikävöin Savonlinnaa ja siellä asuvia kavereita, mutta onneksi siskoni vierailee täällä usein.

Entä vieraileeko täällä sinuun romanttisesti yhdistetty räppäri Gettomasakin?

- Äsh, nyt teidän täytyy lähteä. Sauna odottaa, punastunut Pasha huikkasi.

Vaatehuoneessa on luksusmerkkejä vaikka muille jakaa.  – Rakastan laukkuja. Minulle ei ole ongelma maksaa 5 000:ta euroa Chanelin laukusta.
Vaatehuoneessa on luksusmerkkejä vaikka muille jakaa.  – Rakastan laukkuja. Minulle ei ole ongelma maksaa 5 000:ta euroa Chanelin laukusta.

Pasha vieraana Seiskan Siivet suussa -sarjassa:

Lue myös: Muodokasta ja uskomattoman notkeaa! Povipommi Pasha Pozdniakova venyy akrobaattiseen temppuun somevideolla: hämmästyy itsekin - katso!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!