fbq
Kotimaa
27.07.2021 12:21
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto
Tuomas Enbuske
Tuomas Enbuskelta rajuja tunnustuksia podcastissa: Nöyryytti "rumempia" katuprostituoituja ja käytti illassa 600 euroa huumeisiin - poliisien vierailu kokaiinibileissä vain kiihotti
Kotimaa
27.07.2021 12:21
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto

Juontaja-toimittaja Tuomas Enbuske, 43, kertoo varsin avoimesti rajuimmista sekoiluistaan ja villeimmistä tuhlailuistaan Enbusken miljonäärit -podcastinsa (Supla) tuoreimmassa jaksossa.

Enbuskella on uusimman jaksonsa vieraana Jari Sarasvuo ja kaksikko keskustelee jaksossa suhteestaan rahaan sekä siitä, miten raha ja rikkaus on heihin vaikuttanut.

Enbuske sanoo, että parhampina työvuosinaan hän on saanut kymppitonnien kuukausiansioita, mikä on näkynyt hänen elämässään monin tavoin.

- Suomen suhteessa mulla on ollut paljon rahaa. Jossain vaiheessa tienasin 20 000 euroa kuussa palkkaa ja mulla oli joku 300 000 euron osakesalkku ja sitten mä pystyin nostamaan firmasta osinkoja vielä. Ja sitten mulla oli avo-Bemari ja mulla on edelleenkin vähän yli miljoonan euron asunto, jonka kanssa samanlaista myytiin vähän aikaa 1,3 miljoonalla eurolla, Enbuske aloittaa.

Lue myös: "Olin vakavasti masentunut ja mielisairaalassa" - Tuomas Enbuske avautuu podcastissa vaikeista ajoistaan ja häpeästä: "Haluan tulla ymmärretyksi"

"Vedin paksuja viivoja"

Vauhdikkaimpina aikoinaan Enbuske antoi huimien ansioidensa myös näkyä lähipiirilleen.

- Kun mulla oli rahaa, mähän aloin elää ihan mulkkuelämää. Pidin kotona bileitä ja tarjosin Domppaa (Dom Pérignon -samppanjaa). Osasin tarjota Domppaa sillai, että se on tuossa pöydällä, ottakaa vaan. Että katsokaa, tuossa on Domppaa, koska mä tiedän nämä nyanssit, että rahaa ei saa näytellä, vaan mun piti vähän jopa vähätellä, että ei mulla ole.

- Lisäksi mulla oli varaa käyttää kokaiinia, joka on helvetin kallista, se maksaa 120-150 euroa gramma.

Lue myös: Tuomas Enbuske tekee räväkän paluun työelämään - Oma podcast-sarja käsittelee hulluutta: "Pystyin samaistumaan kolmoismurhaajaan"

Jaksossa vieraana oleva Sarasvuo kysyi Enbuskelta tietämättömänä, että kuinka monta viivaa yhdestä kokaiinigrammasta saa.

- Vedin niin paksuja viivoja, että ei kauhean montaa. Eli illassa saattoi mennä helposti joku 600 euroa siihen. Itse asiassa aika useinkin meni. Mutta nyt kun sain lääkityksen, niin mun ei enää tarvinnut tehdä sitä. Mulla on ADD, ja monet ADD:tä sairastavat lääkitsee itseään sillä, koska se rauhoitti mua, kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastava Enbuske kertoo podcastissa. 

Jari Sarasvuo on vieraana Tuomas Enbusken podcastin tuoreimmassa jaksossa.
Jari Sarasvuo on vieraana Tuomas Enbusken podcastin tuoreimmassa jaksossa.

 

Poliisien vierailu kiihotti

Enbusken mukaan hän on joutunut vain kerran poliisin kanssa tekemisiin tilanteessa, jossa hän oli kotibileissään käyttänyt kokaiinia. Hänen mukaansa kyseinen tilanne oli hänelle nautinnollinen extreme-kokemus.

- Mä nautin esimerkiksi sellaisista tilanteista, että vaikka oli jotkut bileet ja keittiön pöydällä oli kymmenen gramma kolaa, joka maksaa noin 1 200 euroa. Silloin ovikello soi ja menin avaamaan, ja sitten ne (poliisit) oli silleen, että ”täältä on kulunut meteliä”. Sit mä sanoin, että anteeksi, panen pienemmälle. Sitten ne kysyi, että ”onko täällä kaikki hyvin, saadaanko tulla sisään katsomaan?” Sit mä sanoin, että ei tarvi tulla, mä hoidan tän.

- Lain mukaanhan ne ei olisi saaneet tulla sisään. Mä nautin siitä tilanteesta, siitä adrenaliinista. Mua kiihotti se jännitys ja hienous siinä.

Lue myös: Eveliina Tikka järkyttyi luettuaan Tuomas Enbusken väitteet ryhmäseksistä: "Hän yrittää varmasti kehua itseään"

"Tykkäsin ottaa rumemman katuprostituoidun"

Enbuske myöntää podcastissa myös, että rahan myötä hänellä "nousi kusi päähän".

- Mä käytin prostituoituja. Ja silleen, että ei edes sen seksin takia, koska sitä olisin saanut muutenkin, vaan vähän sen vallan takia, mikä on surullista näin jälkikäteen.

Prostituoitujen käyttäminen meni Enbuskella myös äärimmäisyyksiin ja hän haki siitäkin extreme-kokemuksia.

- En ole yhtään ylpeä tästä, mutta maanisena kautena oli sellainen, että mä tykkäsin ottaa sellaisen vähän rumemman katuprostioidun kadulta ja musta oli jotenkin tosi hienoa, että mä nöyryytin sitä. Ei mitään väkivaltaa tai mitään tällaista, Enbuske vakuuttaa jaksossa.

- Olet osallistunut kuitenkin ihmiskauppaan, Sarasvuo huomauttaa.

- Voi olla, voi olla. Mutta mähän siis kannatan prostituutiota. sen pitäisi olla vähän niin kuin Saksassa vaikka. Tutkitusti jos prostituoidulla on sutenööri, se tienaa enemmän ja tekee vähemmän töitä. Vähän sama kuin jos ihmisellä on manageri, Enbuske sanoo.

Lue myös: Tältä julkisuudesta kadonnut Tuomas Enbuske näyttää nyt – pullisteli tyhjällä kuntosalilla harmaapartaisena: ”En raaski tehdä muita miehiä kateelliseksi”