fbq
Uutiset
19.12.2020 07:53
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus
Eveliina Tikka ja Tuomas Enbuske
Eveliina Tikka järkyttyi luettuaan Tuomas Enbusken väitteet ryhmäseksistä: "Hän yrittää varmasti kehua itseään"
Uutiset
19.12.2020 07:53
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus

Eveliina Tikka, 25, erosi toimittaja Tuomas Enbuskesta, 43, tämän vuoden tammikuussa.

Myrskyisään eroon mahtui rikosilmoituksia sekä rajuja eroriitoja, mutta melkein vuosi eron jälkeen Eveliina on löytänyt uuden Charlie-rakkaan. 

Lue myös: Suhdepaljastus! Tuomas Enbuskesta eronnut missi Eveliina Tikka löysi uuden rakkaan: "Vihdoinkin tasapainoinen mies!"

Eveliina kertoo Seiskalle toipuneensa hyvin erosta. Hän ei ole ollut yhteydessä exäänsä.

- Olen estänyt Tuomaksen kaikkialla somessa. Puhun hänen kanssaan vain niistä asioista, joista on pakko puhua.

Lue myös: Syytti missirakastaan pettämisestä! Tuomas Enbuskesta eronnut Eveliina Tikka teki rikosilmoituksen: ”Olen antanut monta kertaa anteeksi!”

Eveliina

"Olin järkyttynyt"

Tuomas antoi joulukuun alussa HS:n Kuukausiliitteelle haastattelun, jossa hän muun muassa kiistää eroriitoihin liittyvät asiat. 

- Olin todella pettynyt, ei tullut yllätyksenä, mutta tosi pettynyt. Jutusta saa semmoisen vaikutelman, että nämä asiat olisivat jo käsitelty, mutta prosessi on edelleen kesken. Otin jopa yhteyttä toimitukseen tästä, Eveliina kertoo.

Lue myös: Kolmiodraaman jälkinäytös: Eveliina Tikka kohtasi eron jälkeen Tuomas Enbusken ja Klara Kivilahden ravintolassa – ”Emme vaihtaneet sanaakaan!”

Tuomas kertoo artikkelissa harrastaneensa ryhmäseksiä kodissaan. Eveliina kertoo järkyttyneensä miehen puheista.

- En todellakaan ollut mukana missään semmoisessa! Olin aivan järkyttynyt, kun luin sen! Hän yrittää varmasti kehua itseään, että se olisi jollain tapaa hieno suoritus, Eveliina toteaa.