fbq
Touko Aalto

Touko Aallon vilkas naisralli: Toinen syrjähyppy paljastui – suuteli kokoomuslaista!

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto joutui viime viikolla ero- ja pettämiskohun keskiöön, kun paljastui, että hänellä on salarakas omassa puolueessaan. Touko oli kaikessa hiljaisuudessa ryhtynyt salasuhteeseen vihreiden nuorisojärjestössä työskentelevän Iris Flinkkilän kanssa.

Vihreiden puolejohtaja Touko Aalto ilmoitti avioerosta - taustalla kolmiodraama!

Touko Aalto paljasti uuden kumppaninsa henkilöllisyyden - Iris, 24, on vihreiden nuorisojärjestön työntekijä!

Se on loppu nyt! Johanna Pietiläinen ja Touko Aalto eroavat.
Se on loppu nyt! Johanna Pietiläinen ja Touko Aalto eroavat.

Tästä hillittömästä tempauksesta Touko Aallon salarakas Iris, 24, muistetaan!

Syrjähyppyä ja niin sanotusti kuormasta syömistä on kritisoitu laajasti, ja Toukon katsotaan toimineen todella harkitsemattomasti.

Syrjähypyllä oli Toukolle myös dramaattiset henkilökohtaiset seuraukset, sillä hänen avioliittonsa kariutui jupakan vuoksi. Toukon pitkäaikainen kumppani Johanna Pietiläinen jätti yksin avioerohakemuksen käräjäoikeuteen toissa viikon keskiviikkona.

Vallitsevan käsityksen mukaan Touko on nyt yhdessä salarakkaansa Iriksen kanssa, mutta vaikuttaa siltä, että puoluepomo pyörittää myös muita naisia. 

Touko nähtiin toissa viikonloppuna Mikkelin Jurassic Rock -tapahtumassa läheisissä tunnelmissa mikkeliläisen, hieman alle kolmekymppisen kokoomuspoliitikon kanssa.

– Touko ja nainen olivat kello kymmenen aikaan illalla kaljateltassa läheisissä tunnelmissa. Juomat maistuivat, ja he suutelivat toisiaan vähän väliä. Ne eivät olleet mitään kaveripusuja, silminnäkijät kertovat Seiskalle. 

Paikallaolijat kummastelivat näkemäänsä, sillä vielä tuolloin ei ollut tiedossa, että Toukon Johanna-vaimo oli kiikuttanut erohakemuksen oikeuteen vain paria päivää aikaisemmin.

Lue koko juttu tuoreesta Seiskasta!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy