fbq
Uutiset
09.08.2017 12:44
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
pete parkkonen poseeraa seiskalle
Tästä hillittömästä tempauksesta Touko Aallon salarakas Iris Flinkkilä muistetaan - kunnianosoitus Pete Parkkoselle!
Uutiset
09.08.2017 12:44
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Vihreiden puoluejohtaja Touko Aalto paljasti tänään sosiaalisessa mediassa, että hänen uusi kumppaninsa on vihreiden nuorisojärjestössä työskentelevä Iris Flinkkilä.

Vihreiden puolejohtaja Touko Aalto ilmoitti avioerosta - taustalla kolmiodraama: näin tukijat ja lynkkaajat kommentoivat uutista!

24-vuotias Iris kertoo itsestään Twitterissä näin: Päivisin viestintäsuunnittelija @vihreätnuoret. Öisin ukulelea soittava kaljasieppo. Graafikko, kuvittaja, vegaani, feministi. Kuuma. Jatkoilla -podcastin host.

Touko Aalto paljasti uuden kumppaninsa henkilöllisyyden: näyttävä Iris on 24-vuotias vihreiden nuorisojärjestön työntekijä!

Iris Flinkkilä on Helsingin hipsteripiireissä tunnettu ja somessa näkyvästi esillä oleva hahmo. Näyttävä vaaleaverikko tunnetaan räväköistä tempauksistaan ja puheistaan.
Rääväsuisen Jatkoilla-podcastin lisäksi Iris muistetaan ystävänsä kanssa uutenavuotena toteuttamasta tempauksesta, jossa he heijastivat Pete Parkkosen Kohta sataa -musiikkivideon tuntikausien ajaksi kalliolaistalon seinään.

Kaksikko kertoi Nyt.fi-sivustolle alkuvuodesta, että he ovat fanittaneet videon ohjaajaa Viivi Huuskaa jo pidempään. Sen vuoksi ei ollut ihme, että kaksikko päätti tehdä musiikkivideosta uuden vuoden juhliensa kohokohdan. 

Videota pyöritettiin naapurikerrostalon seinällä huimat kahdeksan tuntia, ja tietysti vuosi vaihdettiin myös kyseisen biisin tahtiin.  Tempaus oli niin uskomaton, että se ei jäänyt itse Pete Parkkoseltakaan huomaamatta. 

 

MITÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU???????????????????

Henkilön Pete Parkkonen Official (@peteparkkonen) jakama julkaisu