fbq
Uutiset
09.08.2017 10:36
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
Touko Aalto poseeraa Seiskalle
Vihreiden puolejohtaja Touko Aalto ilmoitti avioerosta - taustalla kolmiodraama: näin tukijat ja lynkkaajat kommentoivat uutista!
Uutiset
09.08.2017 10:36
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto ilmoitti eilen tiistaina (8.8.) sosiaalisessa mediassa, että hän ja hänen vaimonsa Johanna Pietiläinen eroavat vajaan kahden avioliittovuoren jälkeen. Pariskunta oli yhdessä jo vuosia ennen kuin he virallistivat suhteensa kirkon silmissä.

Tiistaina iltayhdeksän aikaan Touko kirjoitti avoimelle Facebook-sivulleen, että eroon liittyy kolmas osapuoli.

Elämä ei aina mene niinkuin sen on suunnitellut. Joskus elämä on musertavan vaikeaa.

Olemme päätyneet yhdessä vaimoni kanssa päätökseen erota. Vaimoni jätti yksin eroanomuksen, mutta päätös oli yhteinen.

Kahden ihmisen yhteinen elämä on vain ja ainostaan kahden ihmisen välinen asia. Kukaan ulkopuolinen ei sitä koskaan voi ymmärtää, tietää ja tuntea, kuten ne kaksi ihmistä, jotka ovat yhteistä elämää yhdessä eläneet.

Vaikka eron taustat ovat syvällä kahden ihmisen välillä, asiaan liittyy myös kolmas ihminen.

Minulla on suhde Vihreiden puoluetoimistolla työskentelevän ihmisen kanssa.

Näin. Asiat on sanottu. Elämä on välillä suunnattoman raskasta, mutta elämä jatkuu.

Toivon, että ihmiset voivat kunniottaa toisten ihmisten yksityisyyttä enkä tule asiaa enää tämän enempää kommentoimaan.

Touko Aalto paljasti uuden kumppaninsa henkilöllisyyden: näyttävä Iris on 24-vuotias vihreiden nuorisojärjestön työntekijä!

Tästä hillittömästä tempauksesta Touko Aallon salarakas Iris Flinkkilä muistetaan - todellinen kunnianosoitus Pete Parkkoselle!

Tukijat lynkkaavat ja puolustavat

Toukon päivitys on kerännyt reilut sata kommenttia, jotka kärjistetysti jakautuvat kahteen leiriin. Toukon suoraselkäisyyttä ja avoimuutta tsemppaaviin kommentteihin, sekä niihin, joissa pohditaan kärsikö poliitikon luotettavuus suhdekriisin myötä.

- Henkilökohtaisesti en pysty luottamaan politiikassa henkilöön, joka valehtelee ja pettää elämänsä tärkeimmälle ihmiselle. Suoraselkäistä olisi päättää suhde ennen kuin aloittaa uuden, eikä vasta kun jää kiinni. Joten kyllä, tämä kertoo ihmisestä ja tähän menee myös oma mielenkiintoni kyseisen henkilön politiikkaan. Rehellisyys on harvinaista mutta sitäkin tärkeämpää.

- Asia on henkilökohtainen, mutta joskus on hyvä kertoa itse, mistä on kysymys, kun kuitenkin julkisuudessa toimivan henkilön yksityiselämääkin tarkkaillaan. - Kaikille osapuolille jaksamista vaikeassa elämäntilanteessa.

- Pari juttua. Yksityiset asiat kertovat tavasta hoitaa myös yleisiä asioita. Erohakemuksen tullessa voimaan Touko Aalto tiesi hyvin, että asian taustat kaivetaan esille joka tapauksessa. Tässä on kyse vahingon hallinnasta, tuskin mistään harvinaisesta suoraselkäisyydestä. Suhde omaan alaiseen on kyseenalainen juttu. Pettäminen toinen. Toivottavasti tässä ei nyt nähdä ensimmäisiä merkkejä vauhtisokeudesta. Valta korruptoi.

Voit lukea Toukon päivityksen sekä siihen jätetyt kommentit alta. 

 

Asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »