fbq
Uutiset
09.08.2017 12:03
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
Touko Aalto poseeraa Seiskalle
Touko Aalto paljasti uuden kumppaninsa henkilöllisyyden: näyttävä Iris on 24-vuotias vihreiden nuorisojärjestön työntekijä!
Uutiset
09.08.2017 12:03
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Vihreiden puoluejohtaja Touko Aalto, 33,  kertoi eilen sosiaalisessa mediassa, että hänen avioliittonsa kariutuu kolmiodraaman vuosi. Kyseissä julkaisussa Touko ei ole paljastanut naisen henkilöllisyyttä, mutta tänään keskiviikkona hän kertoo uuden kumppaninsa olevan vihreiden nuorisojärjestössä työskentelevä Iris Flinkkilä, 24.
Pariskunnalla on ikäeroa yhdeksän vuotta.

Lue lisää: Vihreiden puolejohtaja Touko Aalto ilmoitti avioerosta - taustalla kolmiodraama: näin tukijat ja lynkkaajat kommentoivat uutista!

Kerroin eilen tähänastisen elämäni vaikeimmasta asiasta. Avioerosta ja siihen liittyvästä asiasta, toisesta ihmisestä.

Tahdon sanoa loputkin asiat suoraan, jotta ihmisten ei tarvitse niitä tipotellen lukea mediasta.

Tämän toisen ihmisen nimi on Iris Flinkkilä ja hän on vihreiden nuorisojärjestön työntekijä. Emme kommentoi yhteisiä asioitamme tämän enempää.

Toivon että hän saa jäädä enemmältä julkisuudelta rauhaan. Itse olen julkisuuden henkilö ja haluan kantaa vastuun teoistani julkisesti. Koen epäonnistuneeni arvojeni mukaan elämisessä ja haluan oppia tämän raskaan kokemuksen kautta toimimaan tulevaisuudessa paremmin.

Ystäviäni, kollegoitani ja etenkin puoluetoimiston naistyöntekijöitä on ahdisteltu asian tiimoilta. Pyydän heiltä anteeksi kiusallista huomiota ja ryöpytystä, jonka kohteeksi he ovat joutuneet.

Keskityn tekemään työtäni kansanedustajana ja puoluejohtajana enkä kommentoi yksityiselämääni liittyviä asioita tätä enempää.

Iris tunnetaan muun muassa Jatkoilla-podcastin toisena tekijänä.

Twitter-profiilissaan hän kuvailee itseään näin:

Päivisin viestintäsuunnittelija @vihreatnuoret. Öisin ukulelea soittava kaljasieppo. Graafikko, kuvittaja, vegaani, feministi. Kuuma. Jatkoilla -podcastin host.

Vihreiden Touko Aallon salarakkaalta mystinen kommentti erokohun jälkeen!

Hänet muistetaan myös hauskasta, lehtienkin sivuille päätyneestä tempauksesta:

Tästä hillittömästä tempauksesta Touko Aallon salarakas Iris Flinkkilä muistetaan - todellinen kunnianosoitus Pete Parkkoselle!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »