fbq
Temptation Island Suomi Miranda Mirkku Mika Peppiina Pepsu

TIS-Mika pettää röyhkeästi kumppaniaan Temptation Islandilla - Mirkun mielestä suhteella on vielä toivoa: Asiat ovat tavallaan vielä puhuttavissa

Tämän illan (11.3.) Temptation Island Suomi -jaksossa varattu Mirkku järkyttyy iltanuotiolla. Videolla hänen kumppaninsa Mika muhinoi sinkku-Pepsun kanssa ja toteaa, että on 50-50 mahdollisuus, lähteekö mies kotiin Temppareista Mirkun kanssa vai ilman.

Seiska uutisoi aiemmin, että kamerat tallensivat Mikan ja Pepsun päätyneen saman peiton alle yöksi. Kamerat ikuistivat myös kaksikon intohimoisen pussailuhetken.

Sokkikäänne! Kamerat ikuistavat, kun Mikan ilta sinkku-Peppiinan kanssa päättyy rajuun ylilyöntiin Temptation Island Suomessa: "Meillä oli rajat..." - katso!

Nyt Pepsu väittää videolla, että Mika on sanonut hänelle olevansa ihastunut. Pepsun mukaan Mika kokee naisen myös houkutuksena. 

Mirkku riisuu kuulokkeet, ja murtuu välittömästi kyyneliin.

- Kuinka paljon toi rehellisesti yllätti? Juontaja Sami Kuronen kysyy.

Liikuttunut Mirkku ei ensin saa sanottua mitään. 

Temptation island suomi Miranda mirkku

- Ei toi nyt oikeastaan yllättänyt, mutta se satutti aika paljon. 

Sokkikäänne! Kamerat ikuistavat, kun Mikan ilta sinkku-Peppiinan kanssa päättyy rajuun ylilyöntiin Temptation Island Suomessa: "Meillä oli rajat..." - katso!

Sami haluaa tietää, mikä videolla satutti eniten.

- Monen rajan rikkominen. Hän puhuikin Pepsun kanssa niistä, ja silti niitä rikottiin. 

- Onko noi asiat vielä puhuttavissa? Sami kysyy.

- On, Mirkku vastaa.

- Eli sä näet, että vielä on toivoa kaikesta huolimatta? Sami pohtii.

- Tavallaan. En mä osaa vielä sanoa. 

Sami toteaa, että videon sisältö vaatii varmasti prosessoimista. Lopulta hän kysyy, mitä Mirkku haluaisi sanoa kumppanilleen.

- Että haista vittu, se on päällimmäinen, Mirkku nauraa. 

Varatulta Julialta pysäyttävä paljastus Temptation Island Suomessa - epäilee kumppaninsa pettäneen häntä ennenkin: "Kerran Henkka ei tullut baarista kotiin..."