fbq
Telkkari
10.03.2021 11:58
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson
Temptation Island Suomi Mika Peppiina Pepsu
Sokkikäänne! Kamerat ikuistavat, kun Mikan ilta sinkku-Peppiinan kanssa päättyy rajuun ylilyöntiin Temptation Island Suomessa: "Meillä oli rajat..." - katso!
Telkkari
10.03.2021 11:58
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson

Tämän illan (10.3.) Temptation Island Suomi -jaksossa varatun Mikan hänen ja kumppaninsa Mirkun parisuhteen rajat paukkuvat. 

Mika on aiemminkin viihtynyt sinkku-Peppiinan, eli Pepsun kanssa, vaikka Mirkku onkin blokannut naisen Mikalta. Tämä tarkoittaa, ettei Mika saa viedä Pepsua treffeille. 

Viime jaksoissa Mika on todennut haluavansa pitää etäisyyttä Pepsuun, koska haluaa kunnioittaa Mirkkua. Kaksikko on kuitenkin lähentynyt entistä enemmän, ja Mika on myös nukkunut naisen vieressä.

Kaksikko keskustelee asiasta ulkona terassilla.

- Ärsyttääkö sua et sä nukuit eilen mun vieressä?

- Vähän. Siinä meillä oli rajat.

Lue myös: Varattu mykkä-Mika ei suostu avautumaan Temptation Islandin iltanuotiolla - Sami Kuroselta poikkeuksellinen näpäytys: "Olin nuorena samanlainen mörökölli!"

Temptation island suomi Mika Peppiina Pepsu

Sinkku-Nanna vahvistaa, että Mika ja Pepsu nukkuivat viime yön vierekkäin olohuoneessa.

- Nukuttiin siellä porukalla patjoilla, ja ne nukkui vierekkäin, Nanna tilittää.

Mika kertoo saunassa Pepsulle, ettei pelkää tekevänsä mitään, mikä rikkoo rajoja, vaan sitä, että hän ihastuisi. Molemmat toteavat viihtyvänsä toisensa seurassa.

- Mika on sanonut olevansa ihastunut ja kokee mut houkutuksena, Pepsu väittää myöhemmin. 

Lopulta kameroiden tallenteista paljastuu, että Mika ja Pepsu päätyvät saman peiton alle yöksi. Kamerat ovat myös ikuistaneet kaksikon intohimoisen pussailuhetken. 

Lue myös: Varatulta Julialta pysäyttävä paljastus Temptation Island Suomessa - epäilee kumppaninsa pettäneen häntä ennenkin: "Kerran Henkka ei tullut baarista kotiin..."

Temptation island suomi Mika Peppiina Pepsu

Lue myös: "Ottaisi minut!" Temptation Island Suomi -sinkku Läri saa TIS-Jonnan sukat pyörimään jaloissa: ”Oletko nähnyt hänen…” 

Mika on nyt rikkonut hänen parisuhteensa rajoja pahemman kerran, mutta onko hänen ja Mirkun parisuhteella vielä toivoa? Miten Mirkku reagoi Pepsun ja Mikan muhinointiin? 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »