fbq
Telkkari
09.03.2021 21:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson
Temptation Island Suomi Henkka Julia
Varatulta Julialta pysäyttävä paljastus Temptation Island Suomessa - epäilee kumppaninsa pettäneen häntä ennenkin: "Kerran Henkka ei tullut baarista kotiin..."
Telkkari
09.03.2021 21:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson

Temptation Island Suomen huomisillan (10.3.) jaksossa selviää, että Julian ja Henkan suhdetta varjostaakin yllättäen vakava luottamuspula.

Julia paljastaa bileissä sinkkumiehille, että hän epäilee Henkan pettäneen häntä aiemmin heidän suhteensa aikana.

- On semmoisia asioita, missä olen luottanut Henkkaan. Esimerkiksi kerran Henkka ei tullut baarista kotiin. Mutta kun mä luotin, niin uskoin, ettei mitään ollut tapahtunut. Mutta nyt kun se valehtelee, niin mä en luota. Mä en tiiä, onko se jo pettänyt mua kerran, Julia tilittää miehille.

Lue myös: TIS-Iltarovio: Henkka ja Julia tekivät pahan virheen ennen Temptation Island Suomen kuvauksia!

Temptation island suomi julia sinkkumiehet

Epävarmuutta ilmassa

Myös varatun Sonyan mukaan Julia on nykyään epävarma Henkasta. 

- Julia kokee, että se mitä Henkka on hänelle sanonut ja mitä se on tuolla kertonut, ei pidä paikkansa. Hän on pyöritellyt niitä ajatuksia, että pitävätkö kaikki asiat sitten paikkansa, mitä Henkka on hänelle sanonut heidän koko suhteensa aikana, Sonya kertoo.

Lue myös: Varattu mykkä-Mika ei suostu avautumaan Temptation Islandin iltanuotiolla - Sami Kuroselta poikkeuksellinen näpäytys: "Olin nuorena samanlainen mörökölli!"

Sinkku-Esan mukaan Julia on Temptation Islandilla ymmärtänyt, ettei hänen suhde Henkan kanssa olekaan niin ainutlaatuinen. 

- Hän on tajunnut, että on muitakin ihania miehiä kuin Henkka, Esa kiteyttää. 

Julia paljastaa Sonyalle kertoneensa sinkku-Lärille, että hän tuntee ihastusta miestä kohtaan.

- Se ei ole kiellettyä, jos niin tapahtuu, Julia vakuuttaa. 

Lue myös: Temptation Island -Annan ja Ville-Pekan seksijärjestely puhuttaa - V-P kuskaa rakastaan seksitreffeille: TIS-Jonnalta tiukka kommentti!

Temptation island suomi Julia Sonya