Jenina Jöbis Vornanen

Temptation Islandista tuttu Jenina "Jöbis" Vornanen avautuu julkisuuden varjopuolista: "Nykyään tuntuu siltä, etteivät ihmiset halua tutustua minuun sellaisena kuin olen"

Kotimaa | 21.03.2021 21:32

Temptation Island Suomi -tosi-tv-ohjelman viidenneltä kaudelta tuttu Jenina "Jöbis" Vornanen, 22, erosi viimeisellä iltanuotiolla myrskyisesti Juho-rakkaastaan.

Ohjelman jälkeen ex-pari ei pitänyt yhteyttä toisiinsa. Juho seurusteli jonkin aikaa samalla kaudella sinkkuna olleen Venlan kanssa, ja he muuttivat avoliittoon. Myös Jenina rakastui uuteen mieheen, jonka kanssa hän sai lokakuussa vauvan. 

Lue lisää: Temptation Island Suomessa suhteensa ryssinyt Juho löysi uuden rakkauden – avoliitto toisen TIS-kaunottaren kanssa: ”Muutettiin yhteen vappuna”

Kummankaan parisuhde ei lopulta kestänyt, joten nyt Juho ja Jenina ovat nykyään molemmat taas sinkkuja. 

Lue myös: Temppareista tuttu Jenina "Jöbis" Vornanen paljastaa eronneensa kumppanistaan jo ennen vauvan syntymää: "Todettiin lopulta, että ehkä on paremmin olla erillään"

"Ollaan hyviä kavereita"

Jenina on viime aikoina useammankin kerran julkaissut Instagram-videotarinoita, joissa Juho on esiintynyt. Se on herättänyt keskustelua somessa sekä Jodel-keskustelusovelluksessa. 

- Ollaan Juhon kanssa hyviä kavereita, Jenina toteaa Seiskalle. 

Lokakuussa esikoisensa synnyttänyt Jenina paljastaa, että hänen ja exänsä välit paranivat Juhon erottuaan Venlasta. 

- Silloin kun Juho seurusteli Venlan kanssa niin ei nähty. Mutta sen jälkeen ollaan vietetty aikaa yhdessä. Myös Juho on nyt sinkku.

Lue myös: Temptation Island Suomi: Jenina joutuu katsomaan kun miesystävä Juho pettää Fannin kanssa: "Osasin odottaa tätä!"

Ihmiset salakuvaavat ja tuijottelevat 

Instagram-tilinsä yksityiseksi muuttaneen Jeninan mukaan hän ei itse kiinnitä hirveästi huomiota siihen, mitä hänestä kirjoitetaan sosiaalisessa mediassa.

- Mua ei hirveesti kiinnosta mitä noi puhuu tuolla. Olen koittanut pysytellä poissa julkisuudesta mutta tuntuu, että sitä julkisuutta saa aina jostain, Jenina pohdiskelee. 

- Oikeastaan on vieläkin ihan sama minne menen, niin kaikki katsoo. Huomasin viime viikolla kun olin töissä, että minua salakuvattiin ja ihmiset tulivat pyytämään yhteiskuvia. 

Lue myös: "Miltä tuntuu pilata kahden ihmisen suhde?" TIS-Joanna joutui armottoman kritiikkivyöryn kohteeksi - näin viettelijätär näpäyttää takaisin!

Jeninan mukaan uusiin ihmisiin tutustuminen on välillä vaikeaa. 

- Aina kun tutustun uuteen ihmiseen niin saan aina kuulla, että "Minä muuten katsoin sinua silloin telkkarissa!". Se on tosi ärsyttävää ja nykyään tuntuu siltä, etteivät ihmiset halua tutustua minuun sellaisena kuin olen vaan olen aina se joka on ollut telkkarissa.

- Aika pahalta se tuntuu ja tuntuu tosi tyhmältä. Jos vaikka haluaisin tutustua johonkin uuteen mieheen niin saan yleensä aina kuulla, että sähän olet se TIS-Jöbis. En pidä siitä, että ihmiset tunnistavat ja tietävät kuka olen. 

Jenina toivoo saavansa elää tulevaisuudessa rauhassa.

- Viimeistään kun toi meidän kausi poistuu Ruudusta ja kun tulee uusia kausia niin uskon että tämä kaikki laantuu. 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Lars Johnson
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!