fbqTemptation Island Suomessa suhteensa ryssinyt Juho löysi uuden rakkauden – avoliitto toisen TIS-kaunottaren kanssa: ”Muutettiin yhteen vappuna” | Seiska
tis juho ja venla

Temptation Island Suomessa suhteensa ryssinyt Juho löysi uuden rakkauden – avoliitto toisen TIS-kaunottaren kanssa: ”Muutettiin yhteen vappuna”

Uutiset | 23.05.2019 18:33

Temptation Island Suomi -ohjelmassa nähtiin keskiviikkoiltana kylmä kohtaaminen, kun Jenina ja Juho puivat parisuhteensa päättymistä. Viimeinen iltanuotio eskaloitui lopulta siihen pisteeseen, että Jenina poistui paikalta jättäen Juhon nuolemaan haavojaan. 

Nyt Juho on löytänyt rinnalleen uuden rakkauden. Juho kertoo Temptation Island Suomi Extrassa, että nykyään hän seurustelee sarjassa sinkkunaisten joukossa kilpailleen Venlan kanssa. 

Lue lisää: Temptation Island Suomessa törkeyden huippu – Juho joutuu Sami Kurosen grillauksen kohteeksi: ”Kerrotko Jöbikselle miten sun ja Fannin…”

Parin suhde roihahti uutena vuotena Tampereella.

- Siinä sitten Venla kaappasi minut hotellilleen yöksi ja nyt ollaan siinä pisteessä, että vappuna laitettiin hynttyyt yhteen ja myös muutettiin yhteen. Olen tosi onnellinen omaan tilanteeseeni, ei voisi oikeastaan paremmin mennä.

Juho ja Venla ovat muuttaneet yhteen aivan toukokuun alussa, sillä uusi osoite on astunut voimaan 3.5.

tisvenla

Juho kertoo haastattelussa, että keskiviikkoisin kotirintamalla on astetta kylmempi tunnelma.

- Yleensä se on vähän kiukuttelupäivä Venlalle. Kun hän joutuu katsomaan edesottamuksiani, niin silloin Venla ei erityisemmin halua jutella mun kanssa.  Venlalle ei jäänyt  minusta kauhean hyvää kuvaa matkalta, mutta hänen käsityksensä sitten muuttui sitä mukaa kun aloimme tapailemaan. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!