fbqTemppareista tuttu Jenina "Jöbis" Vornanen paljastaa eronneensa kumppanistaan jo ennen vauvan syntymää: "Todettiin lopulta, että ehkä on paremmin olla erillään" | Seiska
Jenina Jöbis Vornanen

Temppareista tuttu Jenina "Jöbis" Vornanen paljastaa eronneensa kumppanistaan jo ennen vauvan syntymää: "Todettiin lopulta, että ehkä on paremmin olla erillään"

Kotimaa | 19.03.2021 18:10

Temptation Island Suomi -tosi-tv-ohjelman viidenneltä kaudelta tuttu Jenina "Jöbis" Vornanen, 22, synnytti esikoisensa lokakuussa.

Nuori äiti kertoo Seiskalle vauva-arjestaan.

- Tuntuu, että olen aina ollut sellainen äidillinen hahmo. Meillä on sujunut todella hyvin, ja lapsi on ainakin tähän asti ollut aika rauhallinen ja melko tyytyväinen tapaus. Olen saanut todella paljon apua perheeltäni ja läheisiltäni. Apua saa aina, jos tarvitsee, vaikka olen ehkä välillä vähän huono pyytämään, Jenina kertoo puhelimitse.

Lue myös: Vauvauutinen: Temptation Islandista tuttu Jenina "Jöbis" Vornanen synnytti esikoisensa!

Eronneet vanhemmat

Jeninan mukaan parhainta uudessa arjessa on se, että arki on muuttunut rauhallisemmaksi vauvan myötä.

- Aiemmin tein paljon töitä, ja arki oli todella kiireistä. Nyt voin nukkua pitkään, jos haluan, ja sitten lähteä lenkille vauvan ja koiran kanssa.

Lue myös: Temptation Island Suomesta tuttu Jöbis on raskaana - erosi Juho-exästään iltanuotiolla reilu vuosi sitten: "Ei ollut suunniteltu raskaus!"

Jenina kertoo eronneensa lapsensa isästä jo ennen pienokaisen syntymää. Vanhemmat tulevat kuitenkin edelleen hyvin toimeen.

- Kokeilimme miehen kanssa vielä uudestaan olla yhdessä. Mutta totesimme lopulta, että on ehkä parempi olla erillään.

- Asumme erillämme, mutta hän pääsee tapaamaan lasta niin usein kuin haluaa. Käymme melkein päivittäin lapsen kanssa moikkaamassa häntä, Jenina toteaa.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen, Lars Johnson

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!