fbq
Temptation Island Suomi TIS-Marlon

Temptation Island Suomi -osallistujaa syytetään törkeästä raiskauksesta

Seiskan uutisoi torstaina 28.10., että Temptation Island Suomen 10. kaudella nähtävällä Jami Majasella, 26, on huomattava rikostausta.

Seiskan jatkoselvityksen mukaan myös toisella sinkkumiehellä on pysäyttävä rikostausta.

Marlon Secomandi, 21, on nimittäin saanut syytteen törkeästä raiskauksesta.

TIS-Jamin hurja rikostausta paljastui - huumausainerikos, rattijuopumuksia ja törkeä pahoinpitely: "Se on minun taakse jäänyttä elämää"

Etelä-Karjalan käräjäoikeudesta vahvistetaan Seiskalle, että asia on edelleen vireillä. Käsittelypäivämäärää ei ole vielä määrätty, ja oikeutta asiassa käydään aikanaan suljetuin ovin.

Rikosuhripäivystyksen verkkosivujen mukaan törkeästä raiskauksesta on kyse, jos kohteena on alle 18-vuotias, tekijä aiheuttaa uhrille vaikean ruumiinvamman, vakavan sairauden tai hengenvaarallisen tilan, tekijöitä on useita, teolla aiheutetaan erityisen tuntuvaa henkistä tai ruumiillista kärsimystä, rikos tehdään erityisen raa’alla, julmalla tai nöyryyttävällä tavalla tai käytetään apuna hengenvaarallista välinettä taikka muuten uhataan vakavalla väkivallalla.

TIS-Marlon

Törkeästä raiskauksesta voidaan tuomita jopa kymmenen vuotta vankeutta.

Vuonna 2020 Etelä-Karjalan käräjäoikeus katsoi Secomandin syyllistyneen neljään muuhunkin rikokseen, jotka teki yhden päivän aikana.

Secomandi on kärynnyt ratista kaksi kertaa samana päivänä. Ensimmäisessä käryssä TIS-könsikäs ajoi autoa 0.74 promillen humalassa, ja hänen ajokorttinsa takavarikoitiin.

Selvisi minisakoilla! TIS-Karim tuomittiin laittomasta uhkauksesta - uhosi ampuvansa päähän

Temptation island suomi
Tämän kauden TIS-sinkkumiehet.

Myöhemmin poliisi pysäytti Secomandin uudestaan tämän ajettua autoa kortitta. Tuolloin hän puhalsi alkometriin 0,68 promillea. Secomandilla oli myös hallussaan pieni määrä kannabista.

Hän sai päivän tapahtumista neljä rikostuomiota; huumausaineen käyttörikoksesta, kaksi rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Seiska tavoittama Secomandin myöntää aiemmat rikostuomionsa.

- Kyllä, ne pitävät paikkansa. 

Hän kuitenkin kiistää syytteen törkeästä raiskauksesta.

- Se on tuollainen keissi, jota ei ole vielä selvitetty. En ole tehnyt tuota asiaa, Secomandi väittää.

Mitä komistuksia! Katso kuvat Temptation Island Suomen juhlakauden tulikuumista sinkkumiehistä: "Naiset on kuin lumihiutaleita: kauniita, uniikkeja ja yhdellä kosketuksella märkiä"

Seiska otti myös yhteyden TIS-tuottaja Ilari Wirtaseen, joka kuitenkin totesi, ettei tuotantoyhtiö kommentoi näitä asioita mitenkään.

Oletteko tarkastaneet osallistujien rikostaustoja ennen kuvauksia?

- Emme kommentoi tällaisia asioita.

Miten suhtaudutte vaaratilanteisiin kuvauksissa, jos kuvausten aikana tapahtuisi jotain vakavaa?

- Kameramme kuvaavat villoilla vuorokauden ympäri. Kuvaukset ovat aina turvallinen tila osallistujille. Meillä on koko ajan henkilökuntaa paikalla.

Tässä ovat Temptation Island Suomen juhlakauden naissinkut! "Mulle miehiä ja viinaa yhdistää yksi asia: Mä nielen viimeiseen pisaraan" - katso kuumat bikinikuvat Aurinkorannikolta!

Arkistovideo: Tuottaja Ilari Wirtanen kertoo Temppareiden tuotannosta