fbq
Kotimaa
24.08.2021 10:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson, Instagram
Karim Temptation Island Suomi
Selvisi minisakoilla! TIS-Karim tuomittiin laittomasta uhkauksesta - uhosi ampuvansa päähän
Kotimaa
24.08.2021 10:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson, Instagram

Temptation Island Suomesta tuttu Karim Hamad, 22, on tuomittu laittomasta uhkauksesta. Ratkaisu on annettu Helsingin käräjäoikeudessa 10. päivä elokuuta. 

Syytteiden mukaan Karim oli uhkaillut uhriaan puhelimitse sekä viestitse. 

Asiakirjat kertovat tosi-tv-könsikkään muun muassa kirjoittaneen asianomistajalle viestejä, joissa Karim on uhkaillut etsivänsä uhrin ja ampuvansa tätä päähän. 

Haastehakemuksen perusteella Karim myönsi syyllistyneensä laittomaan uhkaukseen.

Karimille tuomittiin 35 päiväsakon suuruinen sakkorangaistus. Hänen tulonsa ovat niin pienet, että hänelle määrättiin pienin mahdollinen päiväsakon kappalehinta eli kuusi euroa. Maksettavaa siis kertyi vaivaiset 210 euroa. 

Lue myös: Äskettäin eronnut TIS-Karim paljasti, mitä aikoo tehdä parisuhdetatuoinneille - löysikö exä-Josku jo uuden rakkaan?

Talousongelmat piinaavat

Seiska kertoi viime viikolla myös Karimin talousongelmista. Äskettäin Espanjaan muuttaneella tosi-tv-kasvolla on kasassa mojova ulosottorekisteri.

TIS-Karimin seitsemänsivuisen rekisterin mukaan häneltä on ulosottoasioita yli 22 000 euroa. Valtaosa jutuista ei ole kuitenkaan tällä hetkellä vireillä, sillä Karim on todettu useaan kertaan varattomaksi.

Lue myös: TIS-Josku avasi sanaisen arkkunsa shokkierostaan TIS-Karimista: "Alkaa kyllästyttää se, että mun pitäisi olla hiljaa"

Asiakirjoista selviää, ettei Karim ole maksanut esimerkiksi lukuisia pysäköintivirhemaksuja, elatusmaksuja eikä vakuutusmaksuja. Lisäksi papereista löytyy tonnien saatavia, rikosuhrimaksuja ja muun muassa maksamatta jääneet autokoululaskut.

Karim on kunnostautunut erityisesti parkkisakkojen kerääjänä. Hänellä on ulosotossa kaikkiaan 11 maksamatonta parkkisakkoa.

Lisäksi Helsingin käräjäoikeudesta vahvistetaan Seiskalle, että tosi-tv-könsikäs on jättänyt vuokransa maksamatta useaan kertaan. Helsingin kaupunki perii Karimilta satojen eurojen vuokravelkoja.  

Lue myös: Paratiisihotelli Suomi -tähdellä järkyttäviä taloussotkuja: 17-sivuinen ulosottorekisteri paljastaa 49 000 euron rästit!

Käräjäoikeuden asiakirjoista käy ilmi, että Karim on muuttanut Itä-Helsingissä sijaitsevaan vuokra-asuntoon viime vuoden lopulla. Hänelle on kertynyt vuokrarästejä jo yli 2 300 euron edestä.

Helsingin kaupunki on purkanut vuokrasopimuksen ja vaatii Karimia poistumaan asunnosta häädön uhalla. Asia on käräjäoikeudessa vielä kesken, joten tosi-tv-tähti joutuu myös maksamaan käsittelyn aikana erääntyvät vuokrat korkoineen. 

Temptation island suomi Karim
Tilaa Seiskan uutiskirje! »