fbq
Kotimaa
07.04.2021 20:03
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja YouTube
Johanna Tukiainen
Tässä on Johanna Tukiaisen uusi laulukappale Turn to Jesus - sisältää sanat! "Lauloin kappaleen kovan stressin ja paineen alla"
Kotimaa
07.04.2021 20:03
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja YouTube

Koko kansan tuntema Johanna Tukiainen, 42, on tehnyt uraa tanssijana ja laulajana, ja nyt pääsiäisen kunniaksi uskonnollinen Johanna päätti julkaista myös uutta musiikkia seuraajiensa iloksi.

Johanna kertoo sosiaalisessa mediassa, että uusi Turn to Jesus -kappale päätettiin julkaista pyhien aikaan, ja biisi on kuunneltavissa YouTube-videopalvelussa.

– Lauloin kappaleen useita kuukausia sitten kovan stressin ja paineen alla, alunperin biisillä oli kiire jotta olisin saanut sen uudeksi laulubiisiksi ohjelmistooni mm. "Some Day" biisin (tein Floridassa) ja "4-ever" sekä "I'll be Waiting" (Julian kanssa tehdyt rakkaus biisit Ruotsissa), ja muutaman muun lisäksi oli hyvä saada lisää ohjelmistoa, Johanna taustoitti Instagram-tilillään.

Johanna nauhoitti ensimmäisen kerran studiolla jo vuonna 2009, joten aivan uudesta aluevaltauksesta ei ole kyse. Turn to Jesus -kappaleeseen on lisätty myös kuvia ja sanat, joten voit laulaa mukana karaokehengessä.

Johanna Tukiaisen uusi Turn to Jesus -laulu:

Vastoinkäymisiä perheessä

Johanna on ollut viime aikoina otsikoissa myös perheessään olevien ongelmien takia. Seiskan selvityksissä kävi ilmi, että Johannan mies Paul (nimi muutettu), 47, sai maaliskuussa Ruotsissa ankaran vankeustuomion lukuisista väkivalta- ja huumerikoksista.

Paikallinen Södertörnin käräjäoikeus katsoi Paulin syylliseksi kaikkiin syytekohtiin. Hänelle oli luettu syytteet kahdesta Johannaan kohdistuneesta pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta sekä huumerikoksesta ja teräaseen laittomasta hallussapidosta yleisellä paikalla.

Lue myös: Johanna Tukiaisen perhehelvetti paljastui! Kohukaunotar pakeni turvakotiin: ”Paul kuristi ja paiskasi seinään”

Oikeus tuomitsi Paulin kahdeksan kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

Johannan mukaan Paul on käynyt häneen kahdesti käsiksi riidan tuoksinassa. Paul on istunut tutkintavankeudessa helmikuun puolivälistä asti.
Johannan mukaan Paul on käynyt häneen kahdesti käsiksi riidan tuoksinassa. Paul on istunut tutkintavankeudessa helmikuun puolivälistä asti.

Lue lisää tästä: Johanna Tukiaisen kuukausien painajainen päätökseen: "Olen tyytyväinen" – Paul tuomittiin vankeuteen

Pitkä ura show-bisneksessä

Johanna on monille tuttu esiintyjä, ja hän onkin ehtinyt esiintyä niin festareilla, yksityiskeikoilla kuin risteilyilläkin.

Ammatikseen laulava ja tanssiva Johanna on myös esiintynyt lukuisia kertoja Seiskan lukijoille. 

Arkistovideo: Johanna Tukiainen laulaa Seiskan lukijoille vuonna 2011

Kohusta kehtoon -nettisarja

Seiskan alkuperäissarja Kohusta kehtoon on tarjonnut ainutlaatuisen kurkistuksen Johanna Tukiaisen raskauden etenemisestä. Kohusta kehtoon -sarjan ensimmäisessä osassa Johanna muistelee hetkeä, jolloin hän sai tietää raskaudestaan.

Johannan kaikki Kohusta kehtoon -sarjan jaksot ovat katsottavissa täältä.

Tällä hetkellä Johannan Isabelle-tytär on puolivuotias.

Lue myös: Ainutlaatuiset videot julki! Keisarileikkaus teki Johanna Tukiaisen olon tukalaksi: "En pysty kääntymään mihinkään suuntaan"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »