Ainutlaatuiset videot julki! Keisarileikkaus teki Johanna Tukiaisen olon tukalaksi: "En pysty kääntymään mihinkään suuntaan"

Uutiset | 09.10.2020 10:53

Kohukaunotar Johanna Tukiaisen ja hänen Paul-kihlattunsa perheonni täydentyi maanantaina, kun heidän tyttärensä syntyi.

Johannan raskauden etenemistä on seurattu tiiviisti Seiskan alkuperäissarjassa Kohusta kehtoon. Uudessa jaksossa nähdään ainutlaatuista videomateriaalia, jonka Johanna kuvasi ennen ja jälkeen keisarileikkauksen.

Leikkauksen jälkeen Johannan olo on ollut tukala.

- Vatsanseutuni on todella kipeä. En pysty kääntmyään mihinkään suuntaan, Johanna kertoo Kohusta kehtoon -sarjassa.

Lue myös: Johanna Tukiainen rehellisenä törkytaustastaan: Ei olisi kannattanut olla julkisuudessa – menetin mieheni ja kotini!

Sektion jälkeisenä päivänä Johanna hehkutti kihlattuaan ja lapsen isää Paulia.

- Paul on varmaan maailman paras isä ja mies. Hän pitää erittäin hyvää huolta tyttärestämme. Hän hoitaa vauva aivan mielettömän upeasti koko ajan. Vatsani on niin kipeä sektion jälkeen, että on hienoa, kun saan rakkaaltani tällaista apua.

Johannan ja Paulin tyttären nimeksi tuli Isabell Linda Evita.

KAIKKI KOHUSTA KEHTOON -JAKSOT LÖYDÄT TÄÄLTÄ.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Esko Kovero jakaa intohimoisen harrastuksen rakkaansa kanssa: Voi katsoa yhdessä auringonlaskun kaunista hetkeä ja fiilistellä luontoa

Katso video!

Pahamainen betonikeskittymä kätkee sisäänsä vaikuttavia nähtävyyksiä! Kimmo Vehviläinen esittelee Seiskalle Keravan – video!

Katso video!

”Vierähti siinä kyynel jos toinenkin” Muutto palautti Nina Mikkosen unohtuneet muistot: Timo ehti asua siellä kanssamme 24 päivää

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!