fbq
Kotimaa
18.03.2021 06:29
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Seiskan arkisto
Johanna Tukiainen
Johanna Tukiaisen perhehelvetti paljastui! Kohukaunotar pakeni turvakotiin: ”Paul kuristi ja paiskasi seinään”
Kotimaa
18.03.2021 06:29
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska kertoi kaksi viikkoa sitten kohukaunotar Johanna Tukiaisen, 42, menettäneen vauvansa. Haastattelussa Ruotsissa asuva Suomi-blondi avasi myös avomiehensä Paulin, 47, (nimi muutettu, toim. huom.) rötöksiä.

– Tyttäreni isä paljastui albanialaiseksi huumerikolliseksi, järkyttynyt Johanna totesi.

Hän on seurustellut Paulin kanssa reilun vuoden. Kihloihin he menivät viime kesänä ja Isabelle-tytär syntyi lokakuussa. Perheonni on kuitenkin natissut pahemman kerran.

Seiska selvitti virallisista oikeuden papereista totuuden Johannan perhehelvetistä. Tämän jutun tiedot perustuvat poliisin julkiseen esitutkintamateriaaliin ja virallisiin kuulustelupöytäkirjohin.

– Nelisen viikkoa synnytyksestä hän pahoinpiteli minua, Johanna kertoi Paulista poliisikuulusteluissa.

Johanna on ollut järkyttynyt  Paulin huumesotkuista. Kuulusteluissa Paul myönsi poliisille  käyttävänsä huumeita mutta  kielsi myymisen.
Johanna on ollut järkyttynyt  Paulin huumesotkuista. Kuulusteluissa Paul myönsi poliisille  käyttävänsä huumeita mutta  kielsi myymisen.

Lue myös: Naapurit soittivat poliisit! Miehensä järkyttävää taustaa selvittänyt Johanna Tukiainen: Paul kävi käsiksi!

Turvakotiin

Viralliset dokumentit vahvistavat suurelta osin Johannan aiemmassa Seiskan kohuhaastattelussa kertomat väitteet tosiksi.

Paul on istunut tutkintavankeudessa helmikuun puolivälistä asti, ja häntä syytetään kahdesta pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta, huumerikoksesta ja teräaseen hallussapidosta yleisellä paikalla.

Pahoinpitelyt ja laiton uhkaus ovat kohdistuneet Johannaan.

– Koko elämäni on mennyt pahemman kerran sekaisin. Kokemani väkivalta ja valheet ovat johtaneet siihen, että perheeni on hajonnut. Olen joutunut tekemisiin sekä poliisien että sosiaaliviranomaisten kanssa, Johanna kuvasi lohduttomia käänteitä.

Ensimmäisen pahoinpitelyn jälkeen marraskuun alussa Johanna siirrettiin asumaan turvakotiin vauvansa kanssa. Hän kertoo kuulustelupöytäkirjoissa, että vietti kaksi kuukautta lähisuhteessa väkivaltaa kokeneille tarkoitetussa turvakodissa Tukholman lähistöllä.

Lue myös: Vauvakohu paisuu! Johanna Tukiainen vakuuttaa: Tyttäreni on minulla – katso uudet kuvat

Pelkäsin kuolevani

Ensimmäinen pahoinpitely tapahtui Johannan ja Paulin vuokrakodissa Solnassa, Tukholman liepeillä 3. marraskuuta. Vauva oli tapahtumailtana Johannan Marja-äidillä hoidossa, kun ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen alkoholia nauttinut Johanna tuli ravintolasta kotiin.

Riita yltyi väkivaltaiseksi, ja syytteen mukaan Paul oli tarttunut Johannan käsivarsiin, tönäissyt seinää vasten, potkaissut jalkaan, istahtanut päälle ja ottanut kuristusotteen kaulasta.

– Esimerkiksi makuuhuoneessa hän paiskasi minut seinää vasteen niin, että taulut tippuivat, Johanna kertoi poliisille.

– Hän piti minua myös sängyllä kuin pakkopaidassa, painoi minua alas ja kysyi, ”olenko kiltti tyttö nyt”. Se oli lamauttavaa. Hurjaa. Juoksin pakoon, kunnes hän tarttui minua takaapäin ja paiskasi kauhealla voimalla lattiaan. Muistan, että se oli kerrassaan kamalaa. Ajattelin monesti, että ”nyt kuolen”.

Lue lisää Johannan perhehelvetistä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »