fbq
Aku Hirviniemi ja Janne Kataja vuokraavat Italian taloaan.

Tässä on Aku Hirviniemen ja Janne Katajan yli 100 neliön vuoristolukaali Italiassa: asunnolla oma Facebook-sivu – kuvat!

Torstaina ilmestynyt Seiska esitteli tv:stä tuttujen ystävysten Aku Hirviniemen ja Janne Katajan omistaman Italiassa sijaitsevan asunnon.

Aku Hirviniemen ja Janne Katajan ostama talo Italiassa paljastui: yli 100-neliöinen vuoristolukaali!

Akun ja Jannen Italian-asunto sijaitsee Tocco da Casaurian kylässä Pescaran maakunnassa noin 180 kilometrin päässä Roomasta. Alue tunnetaan vehreydestään, eikä matkaa Pescaran upeaan rantakaupunkiin ole kuin 50 kilometriä.

Taloa ympäröi tunnelmallinen vanha italialaiskylä. Lähettyviltä löytyy ravintoloita, puoteja sekä ruoka- ja viinikauppoja.
Taloa ympäröi tunnelmallinen vanha italialaiskylä. Lähettyviltä löytyy ravintoloita, puoteja sekä ruoka- ja viinikauppoja.

Huoneiston parvekkeelta avautuvat hulppeat näköalat Abruzzon vuoristoon ja kukkuloille.

Janne Kataja karistaa kotimaan pölyt – yllätyspaljastus: Toinen koti Italiassa!

Remontoidussa asunnossa on 110 neliöitä. Makuuhuoneita ja vessoilla varustettuja kylpyhuoneita on kaksi. Asunnossa on lisäksi tilava keittiö, olohuone, kodinhoitohuone ja nukkumavintti, johon saa tarvittaessa makuupaikat 4–6 hengelle.

Seiskalla ei ole tiedossa Akun ja Jannen lukaalin arvoa, mutta samaisella alueella on parhaillaan kaupan vastaavankokoinen asunto 76 000 eurolla. Kämpän kauppahinta lieneekin ollut 80 000–90 000 euron tietämillä.

Akun ja Jannen Italian-asunto sijaitsee pienen torin kupeessa, jonka takaa avautuvat upeat vuoristomaisemat.
Akun ja Jannen Italian-asunto sijaitsee pienen torin kupeessa, jonka takaa avautuvat upeat vuoristomaisemat.

Janne Kataja ja Aku Hirviniemi asukaksosina: Apua, mikä enskari-look!

Aku ja Janne eivät ole hankkineet asuntoaan vain omia pesueitaan varten, vaan he myös vuokraavat sitä Facebookin kautta. Vuokrahintaa ei Facebookissa mainita, vaan viesteissä kehotetaan olemaan yhteydessä talon omistajiin.

Kysyntää on paljon, joten jos mielessä on tietty ajankohta, kannattaa olla nopea, sivuilla todetaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Akun ja Jannen bisnekset voivat lihavasti. Kaksikon vuonna 2001 perustetun Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy:n liikevaihto viimeisimmällä tilikaudella oli noin 1,9 miljoonaa euroa. Voittoa yhtiö takoi liki 72 000 euroa. Voitonjakokelpoisia varoja vuonna 2016 oli tilinpäätökseen merkitty 780 285 euroa.

Näillä Aku Hirviniemi ja Janne Kataja tahkoavat rahaa: kiinteistöt, vessat ja paljut!

Hihhihhii Oy:n liiketoiminnat on jaettu neljään liiketoimintalinjaan: palkkapalvelu, elokuva- ja televisiotuotanto, tapahtumatuotanto ja kiinteistösektori.

– Me omistamme vain seiniä. Tämä ala on minun ja Akun linkki todellisuuteen, kun meidän muu toimintamme perustuu lähinnä fantasiaan. Se on oikea duuni, jossa isot velat painavat niskaa alaspäin ja pitää jalat maassa. Se muistuttaa myös, minkä takia me täällä maailmankaikkeudessa olemme. Täällä on olemassa myös tämä reaalimaailma, Janne kertoi viime syksynä Karjalainen-lehden haastattelussa.

Viimeisimmän tilinpäätöksen mukaan Aku ja Janne omistavat molemmat yhtiöstä 30 prosenttia. Kaverusten lisäksi yrityksessä ovat mukana myös heidän vanhempansa.

Janne Katajan luksuslomavillassa huima yksityiskohta: 78 metrin vesiliukumäki - kuva!

Yhtiö sulautui viime kesänä Talonvaltaajat Oy:n kanssa. Samassa yhteydessä Jannen isä Pekka jätti toimitusjohtajan tehtävät Sami Yli-Huumolle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy