fbq
Uutiset
17.11.2017 11:40
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: ATTE KAJOVA
Janne Kataja ja Aku Hirviniemi
Janne Kataja ja Aku Hirviniemi asukaksosina: Apua, mikä enskari-look!
Uutiset
17.11.2017 11:40
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: ATTE KAJOVA

Riihimäkeläiskaksikko Janne Kataja ja Aku Hirviniemi edusti torstai-iltana (16.11.) Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -leffan ensi-illassa samanlaisissa asukokonaisuuksissa.

LUE MYÖS: Näillä Aku Hirviniemi ja Janne Kataja tahkoavat rahaa: kiinteistöt, vessat ja paljut!

Ystävykset olivat nimittäin pukeutuneet sarjakuvakuosisiin pukuihin ja valkoisiin tennareihin. Pukuja myydään muun muassa Helsingin Stockmannilla.

Aku postasi kaksikon lookista kuvan Instagram-tililleen, ja se sai näyttelijän seuraajilta varsin hämmentyneen vastaanoton.

- Piristätte noissa vermeissä synkkää marraskuuta, eräskin kommentoi.

- Ilotulitemyyjiä, toinen kuittasi.

- Tosi tyylikkäiltä näytätte noinkin pelkistetyissä puvuissa, joilla voi mennä vaikka hautajaisiin tai Linnanjuhliin. Miten upealta mahtaisittekaan näyttää räväkämmässä kuosissa, eräs puolestaan kehui.

 

Ready to go! @heinisleffa @jannekataja

A post shared by Aku Hirviniemi (@akuhirviniemi) on

Moni oli kuitenkin sitä mieltä, että asukokonaisuus oli järkyttävä.

- Ihan hirveät puvut ja vielä nuo valakoset Tennarit onko vielä punasiniraitaset valakoset tennissukat pohkeen puoliväliin asti mutta näinhän se on kun komiat laittaa mitä vaan (tai ei mitään) päälle niin Aina on hyvännäköset, asua kommentoitiin.

- Kivat pellepuvut.

- Miks mulla tuli tästä mieleen se Nuija & Tosinuija leffa missä niiden piti ostaa mahdollisimman vähän huomiota herättävät puvut.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »