fbqJanne Kataja karistaa kotimaan pölyt – yllätyspaljastus: Toinen koti Italiassa! | Seiska
Uutiset
29.12.2017 13:55
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto
Janne Kataja
Janne Kataja karistaa kotimaan pölyt – yllätyspaljastus: Toinen koti Italiassa!
Uutiset
29.12.2017 13:55
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto

Viihteen monitoimimies Janne Katajalla on takanaan uransa kenties kiireisin vuosi. Riihimäen komediakeisarilla on ollut niin monta rautaa tulessa, että tätä menoa vaahtosammuttimelle on kohta käyttöä.

Kesällä hän kuvasi parhaillaan elokuvateattereissa pyörivää koko perheen komediaa Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset. Syksyllä hän huhki Neloselle sekä Kaikki vastaan 1 -visailua että Napakymppiä.

Jossain välissä mies ehti myös Ylen draamasarja Korpelan kujanjuoksun kolmannen tuotantokauden kuvauksiin. Ja jottei siinä olisi vielä ollut tarpeeksi, niin kaiken päälle Janne on myös nähty vierailevana tähtenä Seinäjoen kaupunginteatterissa Yksi mies, kaksi pomoa -farssissa.

Janne Katajalla on takanaan erittäin kiireinen vuosi. Kuvassa mies ikuistettuna Nelosen Napakympin kuvauksissa.
Janne Katajalla on takanaan erittäin kiireinen vuosi. Kuvassa mies ikuistettuna Nelosen Napakympin kuvauksissa.

 

Ei siis ihme, että vuodenvaihteen pieni hengähdystauko tekee Jannelle niin sanotusti eetvarttia. Joulun hän hengähti ihan vain kotosalla, mutta pian maisemat vaihtuvat Etelä-Euroopan idylliin.

– Lähdemme välipäivinä Italiaan, Abruzzon maakuntaan. Meillä on siellä ystäväperheen kanssa sellainen kesäpaikka, Janne paljastaa Seiskalle.

– Se on tavallaan toinen kotimme, mutta emme ole ennen olleet siellä uutta vuotta.

Kyseinen ystäväperhe on mitä ilmeisimmin Aku Hirviniemi poppoineen. Iltalehti haastatteli syyskuussa Akua, joka kertoi niin ikään italialaisesta loma-asunnosta.

Janne Kataja.

– Olen siinä kimpassa Janne Katajan ja parin muun tyypin kanssa. Vuokraamme sitä myös eteenpäin lakanakustannuksella, Hirviniemi kertoi tuolloin Iltalehdelle ja jatkoi:

– Sen verran tiedän, että talo on pienessä kylässä meren rannalla ja siinä on viinitiloja ympärillä. Kuvista päätellen idyllinen paikka.

Viinitiloista ja muista mukavuuksista huolimatta Janne naurahtaa Seiskalle aikovansa rentoutua Italiassa kaikessa rauhassa.

– Se tulee olemaan sellaista kotoisaa hengailua. Eikä se mikään pitkä reissu ole, kun minulla on jo 5. tammikuuta näytös Seinäjoella, Janne kertoo.