fbq
Lizzie Armanto

Tämä nainen on Suomen olympiajoukkueen ylivoimaisesti seuratuin urheilija somessa, eikä ihme - katso kuvat maamme suosituimmista sporttitähdistä!

Tokiossa järjestettävät olympialaiset käydään poikkeuksellisesti ilman yleisöä eikä paikan päälle ole päästetty kisaturisteja laisinkaan. Näin sosiaalisen median aikakautena urheilijoiden elämää olympialaisissa pääsee kuitenkin seuraamaan esimerkiksi Instagramista.

Estejuoksija Topi Raitanen paljastaa totuuden olympialaisten eristysoloista: urheilijoilla kiivaita lautapelihetkiä - kondomit jaossa vasta jälkikäteen

Suomalaisista olympiaurheilijoista yksi nimi nousee ylivoimaisesti muiden ylitse, kun mitataan someseuraajien määrää. Nimittäin rullalautailija Lizzie Armannolla, 28, on huikeat 518 000 seuraajaa Instagramissa.

Koko ikänsä Yhdysvalloissa asuneen suomalaisen isän tytär julkaisee Instagramissaan vauhdikkaita kuvia. 

Ammattiskeittaaja Lizzie on yksi Suomen suurimmista mitalitoivoista. Instagram-päivitystensä perusteella häneltä tuntuu löytyvän myös huumorintajua.

Toisena Instagram-seuraajien määrässä on upea aitajuoksia Annimari Korte, 33, jolla on reilut 57 000 seuraajaa. Ahkerasti somettava Annimari julkaisee toinen toistaan näyttävämpiä kuvia.  Ei ole muuten ihme, että Annimari ja someseuraajien ykkönen Lizzie ovat lähentyneet Tokiossa.


Kolmantena on seitsenottelija Maria Huntington, 24. Annimarin tavoin tamperelainen Maria jakaa urheilullisia otoksia, mutta myös kauniita kesäkuvia.

Uu-la-laa mikä bikinibeibe! Aitajuoksia Annimari Korte loistavan kauniina laiturin nokassa – tuskailee treeninsä osalta tärkeän asian kanssa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vertailun vuoksi täytyy sanoa, että menestys ei tuo automaattisesti seuraajia. Eilen torstaina (29.7.) olympiapronssia uineella Matti Mattsonilla on nimittäin ”vain” 4 500 seuraajaa. Matin seuraajamäärä voi toki nousta lähipäivinä.

Maanantaina neljänneksi yltäneen skeet-ampuja Eetu Kallioisen, 23, Instagram-seuraajien määrässä ei näy taannoinen pärjääminen, hänellä seuraajia on nimittäin hieman yli tuhat.

Sunnuntaina (1.8.) kolmiloikan finaalissa kisaavalla Kristiina Mäkelällä, 28, seuraajia on jo ennen kisoja ollut mukavat yli 20 000.

Huh, mitkä vatsalihakset – kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä esittelee timmiä kroppaansa paljastavissa kuvissa!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Olympiaurheilijoissa naiset ovat nähtävästi miehiä suositumpia sosiaalisessa mediassa, sillä esimerkiksi viiden suosituimman joukkoon ei mahtunut yhtään miestä.

Tokion keikka on Kaj Kunnaksen 15:nnet olympialaiset: Itkin Teemu Selänteen kanssa, Magic Johnson teki oharit