Katso kuva!
Annimari Korte. Kuva Atte Kajova.

Uu-la-laa mikä bikinibeibe! Aitajuoksia Annimari Korte loistavan kauniina laiturin nokassa – tuskailee treeninsä osalta tärkeän asian kanssa

Paljasta Pintaa | 18.04.2021 21:31

Aitajuoksija ja urheilutoimittaja Annimari Korte, 33, tuskailee palautumisensa kanssa. Ammattilaisurheilija paljastaa Instagram-tilillään, mikä hänelle on ollut aina vaikeaa treenaamisen kanssa. 

- Olen aina ollut tosi huono lepäämään. Nyt tarvitsi ylimääräisen lepopäivän, jotta selviää leirin loppuun. Reilu vuosi sitten otin ensimmäisen kerran yhden ylimääräisen lepopäivän, mutta edelleen lepo tai treenien muuttaminen on vaikeaa. Saatan herätä yöllä enkä saa nukuttua kun mietin, että vahingossa jäi yksi sarja jotain liikettä tekemättä, Annimari kertoo. 

Lue myös: Vautsi, mikä ilmestys! Aiturikaunotar Annimari Korte säkenöi avantouimarina - miten pärjäsi Vappu Pimiä? 

Lujasti aituri on uransa aikana harjoitellutkin, sillä hän on kaikkien aikojen nopein suomalainen 100 metrin aidoilla.

- Vaikka juuri tuo kurinalaisuus on iso syy, miksi olen kehittynyt, on vielä opeteltavaa, että joskus se yhden päivän ylimääräinen lepo voi antaa paljon enemmän kuin väkisin treenien läpi meneminen. 

Urheilija julkaisi kertovan päivityksensä yhteydessä upean kuvan, jossa hän nauttii auringon lämmöstä mustissa bikineissä. Otoksessa hän istuu laiturin päädyssä niin, että hänen lantionsa kupeessa oleva susimainen tatuointi pistää katsojan silmään. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Annimari Korte (@annimarikk)

Näkyvä muutos

Aitajuoksija esitteli viime vuonna uskomattoman kehityksensä tulokset yhdessä julkaisussa, kun jakoi kaksi kuvaa vierekkäin Instagramissa. Hänen otoksissaan oli vuosien ero, mikä kertoo siitä, kuinka kovasti hän on tehnyt urheilijana töitä. 

Lue myös: Kirja: Lääkkeitä ja viiniä ottanut Annimari Korte hyppäsi rattiin jouluna 2015 ja aikoi tappaa itsensä: "Halusin kuolla"

- Olen uhrannut lähes jokaisen sekunnin viime vuosista unelmieni toteuttamiseen, ja unelmat vain kasvavat, hän kertoi tuolloin. 

Hän vihjaili samaan aikaan harjoittelevansa vuoden 2024 Olympialaisiin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Annimari Korte (@annimarikk)

Lue myös: Aitajuoksija Annimari Korte treenaa rannalla seksiä tihkuvissa stringibikineissä - jestas, mikä muodonmuutos! Katso video!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Annimari Korte (@annimarikk)

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!