fbq
Kotimaa
27.10.2021 16:50
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus
Uniikki
Suosikkiräppäristä seuraava pokerin supertähti? Uniikki Seiskalle pelimatkalta: "Pääturnaus meni ok, mutta sain kasaan vain satasia!"
Kotimaa
27.10.2021 16:50
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus

Pokerissa kunnostautunut Dani ”Uniikki” Tolppanen, 40, on tovin kiertänyt maailmalla kasinoita pokeriturnauksien perässä. Seiska tavoitti Danin Dublinista, missä mies on parhaillaan pelaamassa.

- Olin ensin Rivieralla frendien kanssa. Sieltä jäin just ja just voitolle, mutta ei mitään suurempaa. Nyt olen Dublinissa. Täällä on iso turnausviikko menossa. Pääturnauksessa meni ihan ok, mutta sain kasaan vain satasia.

- Enää jäljellä on jokunen sivuturnaus, mutta katsotaan nyt, jos vaikka pokaalin kanssa edes kotiin päin pääsisi, tällä viikolla Suomeen palaava Uniikki kertoo Seiskalle.

Uniikki
Pokeri on kuljetttanut Uniikkia jo jokusen vuotta pitkin maailmaa. (Kuva Uniikin Instagram)

Lue myös: Julkkikset pokeroivat Tallinnassa – Uniikille massia, Jethrolle naurua!

Uutta musiikkia tulossa!

Rähinän tallissa musiikkia julkaiseva Uniikki nähtiin viimeksi musiikkihommissa Miss Suomi -finaalissa, kun hän esiintyi lavalla yhdessä laulaja Tuulin ja Onevioilin kanssa.

- Tarkoitus olisi saada uutta musiikkia ulos joulukuun aikana tai ihan viimeistään ensi vuoden alkuun mennessä.

- Sitä ennen pitäisi vielä käydä katsomassa Kimi Räikkösen viimeinen formulakisa Abu Dhabissa. Joulukuussa olisi myös tarkoitus käydä iskemässä korttia Viron suunnassa, kiireinen Dani viestittää Seiskalle.

uniikki
Räppäri harrastaa pokerin lisäksi matkailua (Kuva Uniikin Instagram)

Lue myös: Räppäri Uniikki voitti pokerista hirmusumman rahaa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »