fbq
Räppäri Uniikki voitti pokerista hirmusumman rahaa – ”Uran isoin rahastus!” | Seiska
Uutiset
14.01.2019 10:37
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Timo Korhonen
Uniikki voitti pokerissa.
Räppäri Uniikki voitti pokerista hirmusumman rahaa – ”Uran isoin rahastus!”
Uutiset
14.01.2019 10:37
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Timo Korhonen

Monen muun julkkiksen tavoin räppäri Uniikki, eli Dan Tolppanen on innostunut pokerista. Mies hehkuttaa Facebookissa viimeisintä saavutustaan korttipelissä, josta hänelle irtosi myös mukava summa rahaa.

Räppäri nimittäin paljasti Facebookissa kuitanneen viikonloppuna lähes 18 000 euron voittopotin Freezeout-turnausviikon ensimmäisestä päätapahtumasta. Pokeri.fi-sivustolta paljastuu, että Uniikin tarkka voittosumma on 17 451 euroa.

Lue myös: Uniikki sai ruokamyrkytyksen lentokoneessa - skippasi Rähinä-kirjan pressitilaisuuden: "Siellä on vissiin ollut ambulanssityypit"

Helpolla palkintosumma ei kuitenkaan Uniikille irronnut, vaan hän sai sen eteen pelata korttia useita tunteja.

Eilen 9,5h peliä, tänään jatkettiin reilu 10h ja 150 pelaajasta meikä vei Helsinki Freezeout-turnausviikon ekan päätapahtuman, eka ison turnauksen pysti ja pokeriuran isoin rahastus! Räppäri hehkutti Facebookissa.

Lue myös: Uniikki ja Mira-rakas järjestivät liikennekaaoksen: Porschen hätävilkut päällä, torvet soivat ja räppärin tyttöystävältä paloi käpy – paljonkertovat kuvat!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!