fbq
Pasha Pozdniakova, Gettomasa & ASAP Rocky.

Suomalainen luomukaunotar kohosi hammashoitolasta sometähdeksi – Yli 1,6 miljoonaa Insta-seuraajaa, maailmankuulu jenkkitähti yritti päästä pöksyihin

Seiska esitteli syksyllä 2019 maailmalle savonlinnalaisen Pasha Pozdniakovan. Petroskoissa syntynyt mutta Suomessa varttunut ja koulunsa käynyt venäläisvanhempien tytär oli jo tuolloin noussut ilmiöksi sosiaalisessa mediassa.

Videolla 20-vuotias Pasha Savonlinnassa syksyllä 2019:

Sittemmin suosio on vain kasvanut. Seiskan vieraillessa syksyllä 2019 Pashan kotikaupungissa Savonlinnassa nuorella blondilla oli Instagramissa yli 500 000 seuraajaa. Hurja määrä sekin, mutta tällä hetkellä puhutaan jo aivan eri lukemista.

Tammikuussa 2023 tilanne on nimittäin se, että Pashalla on Instassa päätähuimaavat 1,6 miljoonaa seuraajaa. Rinnalle on tullut myös TikTok, jossa suomalaiskaunotar kylpee niin ikään melkoisessa kansansuosiossa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Siellä hän on saavuttanut alle kahdessa vuodessa jo yli 5,5 miljoonaa tykkäystä videoilleen. Seuraajia Pashalla on TikTokissa tällä hetkellä lähes puoli miljoonaa.

Valtavat luomurinnat isolle kirkolle! Savonlinnalaisneito Pasha muutti Helsinkiin – onko syynä suosikkiräppäri Gettomasa? Näin kurvikaunotar vastaa!

Reilut kolme vuotta sitten Pasha kertoi tarinansa Seiskalle. Murtaen suomea puhunut vaaleaverikkö paljasti lukion jälkeen työskennelleensä Olavinlinnassa oppaana. Sen jälkeen hän työskenteli vanhemmillaan hotellialalla.

– Olin myös töissä savonlinnalaisella hammasasemalla, tai hammashoitolassa – mikä nyt ikinä onkaan. Pesin siellä hammashoitoon käytettäviä työvälineitä. Se oli raskasta aikaa minulle, Pasha huokasi Seiskalle syksyllä 2019.

Kurvikaunotar Pasha asettuu helsinkiläisen luksusasuntonsa saunan lauteille: kysymys räppäri Gettomasasta saa kaunottaren punastumaan – povekas löylykuva!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Samassa yhteydessä Pasha paljasti Seiskalle, mikä saa hänet näkemään punaista: jos kukaan edes uskaltaa kuvitella, etteivät hänen hillittömät kurvinsa olisi luomut.

– Olen täysin luomu. Nämä ovat todellakin aidot, hän jyrisi reportterille rintaansa röyhistäen.

Video: Savonlinnalainen Pasha, 20, nousee vedestä valtavat luomurinnat hölskyen - Savon kuumin povipommi suuttui silikoniväitteistä: ”Todellakin aidot!”

Pasha on vakuuttanut olevansa täysin luomu. Hänen on kuulemma vaikea löytää sopivia rintaliivejä.
Pasha on vakuuttanut olevansa täysin luomu. Hänen on kuulemma vaikea löytää sopivia rintaliivejä.

Mieli oli maassa myös siksi, ettei Pashalle ollut vielä tuolloin myönnetty Suomen kansalaisuutta. Lukioaikoina Pashan perhe meinattiin jopa karkottaa Suomesta, kun heille ei keväällä 2019 myönnetty maahamme oleskelulupaa.

– Olemme täysin suomalaistuneet ja yrittäjävanhempani ovat maksaneet Suomeen jättiveroja. Samaan aikaan moni suomalainen ei tee mitään, mutta silti me saimme karkotuspäätöksen, vaikka olemme ostaneet täältä kiinteistöjäkin, Pasha jylisi tuolloin Seiskalle.

– Karkotusuhka oli niin kova paikka, että suorastaan masennuin. Minusta tuntui, että olen niin huono ihminen, etten kelpaa Suomelle. En jaksanut edes deittailla ketään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Parikymppinen Pasha on kotoisin Savonlinnasta. Tässä hän poseeraa Seiskan kuvauksissa Rantasalmen Järvisydämessä.
Parikymppinen Pasha on kotoisin Savonlinnasta. Tässä hän poseeraa Seiskan kuvauksissa Rantasalmen Järvisydämessä.

Valtava helpotus! Povipommi Pashan vuosikausien piina päättyi – taustalla pitkä masennus: Itkin, enkä jaksanut deittailla!

Pashan pitkä odotus palkittiin lopulta syksyllä 2020, kun neiti Pozdniakovalle myönnettiin Suomen kansalaisuus. Sen myötä mielikin kirkastui niin, että Pasha ympärillä pörränneet miehetkin alkoivat saada hieman vastakaikua.

Seiskakin uutisoi, miten Pasha yhdistettiin romanttisesti jyväskyläläisräppäri Gettomasaan. Pasha myös paljasti Seiskalle saaneensa suorasukaisia kutsuja lemmenleikkeihin maailmankuululta jenkkiräppäri A$AP Rockylta.

Mitä ihmettä? Oliko raskaaksi tullut Rihanna A$AP Rockylle vasta kakkosvaihtoehto – yritti ensin päästä uskomattoman uhkean savolaistytön pöksyihin!

– A$AP Rocky lähetti minulle viestin ja kysyi, kuka oikein olen. En voinut uskoa sitä todeksi! Pasha hämmästeli Seiskalle ja antoi samalla ymmärtää tajunneensa kyllä heti, minkä perässä jenkkiräppäri oikein oli.

– Mie vastasin hänelle olevani blondi Suomesta, ja pyysin häntä lähettämään viestin, jos eksyy joskus Suomeen. Hän vastasi tulevansa kyllä vielä Ruotsiin ja kutsui minut sitten luokseen Lontooseen.

Kesällä 2020 Pasha jätti toistaiseksi jäähyväiset rakkaalle kotikaupungilleen Savonlinnalle. Hän on siitä saakka asustanut Helsingissä.

Seiska kävi syksyllä 2020 katsastamassa Pashan pääkaupungin kämpän, joka sijaitsee eteläisessä Helsingissä erään kuuluisan tornihotellin varjossa.

Sikarikas jenkkiräppäri kiinnostaa! Instagram-povipommi Pasha viihtyy sinkkuna – ”Haluaisin seurustella tummaihoisen kanssa!”

– Joskus mietin, mitä kaikkea hotellivieraat mahtavatkaan nähdä. Asunnossani on nimittäin aika suuret ikkunat, Pasha naurahti ja jatkoi:

– Menen aina alasti nukkumaan, joten herätessäni tulee kauhea kiire etsiä jostain vaatteet. Savonlinnassa se oli vielä ihan ok, mutta täällä Helsingissä väkeä on niin paljon enemmän liikenteessä…

Pasha esitteli Seiskalle makuuhuoneensa syksyllä 2020:

Tällä hetkellä Pasha vaikuttaa keskittyvän täysillä sometöihinsä sekä myös matkusteluun ja elämästä nauttimiseen. Kuvikaunotar julkaisee materiaalia milloin kotikulmiltaan Savonlinnasta, milloin Dubain luksuksesta.

Suomalaiselta luomublondilta rehellinen kuvapari: paljastaa painavansa nyt 85 kiloa – mutta mihin 15 lisäkiloa jysähtivätkään?

Pashan seuraajamäärillä sosiaalisella medialla on mahdollista leipoa itselleen huomattavaa tiliä. Parikymppinen blondi ei kuitenkaan juuri mässäile kaupallisilla yhteistöillä ainakaan Instagramin puolella. Onlyfans häneltä toki löytyy.

Niin tai näin, jostain hän on onnistunut repimään huomattavan määrän riihikuivaa. Pasha näet julkaisi vuodenvaihteessa kuvia tuliterästä autostaan, maltaita maksavasta Mersun katumaasturista.

Hankin itselleni uudenvuoden lahjan. Unelma-autoni, hän hehkutti vapaasti suomennettuna oheisessa Instagram-julkaisussaan: