fbq
Uutiset
18.11.2020 19:23
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristina Suzi
Pasha Pozdniakova
Kurvikaunotar Pasha asettuu helsinkiläisen luksusasuntonsa saunan lauteille: kysymys räppäri Gettomasasta saa kaunottaren punastumaan – povekas löylykuva!
Uutiset
18.11.2020 19:23
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristina Suzi

Pietarissa syntynyt, Petroskoissa lapsuutensa viettänyt ja Savonlinnassa naiseksi varttunut Pasha Pozdniakova, 21, muutti kesän lopulla Helsinkiin.

Kurvikaunotar kutsui Seiskan kotiinsa vierailulle.

Lue myös: Instagram-povipommi Pasha on todellinen pelinainen – kuvat kaunottaren makuuhuoneesta!

Kaksion kruunaa kylpyhuone, josta löytyy koko kodin sydän: sauna.

– Kerroinhan Seiskalle jo Savonlinnassa olevani saunahullu! Minun on päästävä saunomaan kerran päivässä, Pasha innostuu ja kietoutuu yhdessä hujauksessa Marimekon kylpytakkiin.

Lue myös: Jumaloitu kurvikaunotar Pasha täräyttää jättiyllätyksen: ”Nyt on pakko laihduttaa!” Tältä povipommin jääkaapissa näyttää – kuva!

Pasha Pozdniakovan  arvokaksion sydän on luonnollisesti sauna. – En voisi ikinä muuttaa asuntoon, jossa ei pääse löylyttelemään, hän tuumii Marimekon kylpytakissaan.
Pasha Pozdniakovan arvokaksion sydän on luonnollisesti sauna. – En voisi ikinä muuttaa asuntoon, jossa ei pääse löylyttelemään, hän tuumii Marimekon kylpytakissaan.

 

Pian kiuas alkaa lämmetä.

– Olen onnentyttö, kun minulla on varaa asua tällaisella arvoalueella Helsingissä näin hienossa kämpässä! Toki ikävöin Savonlinnaa ja siellä asuvia kavereita, mutta onneksi siskoni vierailee täällä usein.

Entä vieraileeko täällä sinuun romanttisesti yhdistetty räppäri Gettomasakin?

– Äsh, nyt teidän täytyy lähteä. Sauna odottaa, punastunut Pasha huikkaa.

Vaatehuoneessa on luksusmerkkejä vaikka muille jakaa.  – Rakastan laukkuja. Minulle ei ole ongelma maksaa 5 000:ta euroa Chanelin laukusta.
Vaatehuoneessa on luksusmerkkejä vaikka muille jakaa.  – Rakastan laukkuja. Minulle ei ole ongelma maksaa 5 000:ta euroa Chanelin laukusta.

Pasha vieraana Seiskan Siivet suussa -sarjassa: