fbq
Kotimaa
24.06.2021 08:59
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Sara Chafak
Huhhuh, Sara Chafak hankki 80 000 euron luksus-Mersun - kuva! Poseeraa tyrmäävänä puolialasti kuin miestenlehdessä
Kotimaa
24.06.2021 08:59
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak, 30, kertoo Instagram-tilillään saaneensa alleen uuden auton.

Eikä kyseessä ole mikä tahansa koppimopo, vaan Saran uusi menopeli on Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC, joka on Mersun malliston ensimmäinen täyssähköauto.

Hintaa hulppealla farmariautolla on Mercedes-Benzin kotisivujen mukaan peräti 79 972 euroa. Ylellisessä ja päästöttömässä öky-Mersussa on vakiovaruteina muun muassa 4MATIC-neliveto, Parktronic-pysäköintitutkat edessä ja takana, 20 tuuman AMG-kevytmetallivanteet sekä puheohjattava ja itseoppiva MBUX-käyttöliittymä.

Lue myös: Hameen alta vilahti liikaa! Kostea yllätys keskeytti Sara Chafakin ja Jeffrey Lawmanin ihanan hetken - katso kuvat!

Tämä sähköauto ei myöskään hyydy sadan kilometrin ajelun jälkeen, vaan Mersun sivujen mukaan auton toimintamatka sähköllä on peräti 392 kilometriä.

Sara itse on innoissaan uudesta autosta, ja syystäkin. 

– Sanokaa hei tälle uudelle upealle autolle. Nyt kelpaa reissata, Sara kirjoitti liittäen mukaan kiitokset myös lahtelaiselle autoliikkeelle, josta öky-Mersu lähti Saran matkaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Chafak (@sarachafak)

Tarkkaa tietoa ei ole, ostiko Sara auton itse omilla rahoillaan vai onko kyseessä leasing-sopimuksella hankittu menopeli. On myös mahdollista, että Saralla on kaupallinen yhteistyö Mersun tai lahtelaisen autoliikkeen kanssa, ja hän sai auton alleen sen myötä.

Lue myös: Oho, missikaunotar Sara Chafak paljasti painonsa somessa: "En koskaan punnitse itseäni, mutta tänään tein niin"

Seksikkäitä kuvia

Love Island Suomesta tutun Jeffrey Lawmanin kanssa seurusteleva ja Espoossa asuva Sara on julkaissut Instagramissa myös kuumia bikinikuvia viime aikoina.

Otoksissa muodokas missikaunotar poseeraa pikkuruisissa bikineissä ja varsinkin alla oleva, uima-altaan äärellä napattu kuvapari muistuttaa jopa otoksia miestenlehdistä. Niin anteliaasti Sara esittelee tuoreissa kuvissa muotojaan.

Lue myös: Sara Chafak skandaalin keskellä! Somella tienaava missikaunotar julkaisi muiden ottamia kuvia ominaan - jäi karusti rysän päältä kiinni!

Katso kuvat alta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Chafak (@sarachafak)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Chafak (@sarachafak)