fbqSointu Borg herkistyi saamastaan naisten tuesta: Diilissä murrettiin stereotypioita | Seiska
Sointu Borg

Sointu Borg herkistyi saamastaan naisten tuesta: Diilissä murrettiin stereotypioita

Kotimaa | 28.04.2021 11:11

Maanantaina (26.4.) ratkesi suositun Diilin-ohjelman voitto Sointu Borgin, 28, eduksi. Kaunottaren voitto räjäytti somessa laajan keskustelun. Nuoren ja edustavan Soinnun voitto jakoi mielipiteitä niin puolesta kuin vastaan. Pääsääntöisesti somekansa oli kuitenkin positiivisella kannalla, ja niin Soinnun omat somekanavat kuin julkiset nettiportaalit täyttyivät positiivisilla kannustuksilla ja onnitteluilla. Seiska tavoitti Soinnun tiistai-iltapäivällä.

- Olen niin otettu kaikesta tuesta. Varsinkin siitä, jonka olen saanut muilta naisilta! Jokaisella meillä pitäisi olla rauha olla juuri sitä, mitä olemme.

Lue myös: Diili-ohjelman voittaja selvisi! Näin Sointu Borg kommentoi finaalia Seiskalle: "Kävelevä mainostoimisto pisti hyvin kampoihin!"

Arkistovideo: Sointu Borg avautuu selkäänpuukottamisesta

Yli 70 000 Instagram-seuraajaa!

Soinnun omalla Instagram-tilillä onnitteluita kävi alle kuudessa tunnissa antamassa yli 600 onnittelijaa. Kaikkiaan Soinnulla on Instagramissa yli 71 900 seuraajaa. Onnittelun näyttävälle Soinnulle tutuista julkkiksista oli jättänyt muun muassa Janni Hussi, Aleksi Valavuori, Niko Nousiainen ja moni muu julkimo. 

- Diilissä murrettiin stereotypioita. Olen onnellinen myös siitä. Ehkä tämä on portti todelliseen muutokseen, Sointu ilakoi Seiskalle.

Lue myös: Meinasi jättää leikin kesken! Sointu Borg kertoo Diili-ohjelmaan liittyvistä peloistaan: Välillä pitää näyttää persettä ja vähän keskaria perään

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!