fbqMeinasi jättää leikin kesken! Sointu Borg kertoo Diili-ohjelmaan liittyvistä peloistaan: Välillä pitää näyttää persettä ja vähän keskaria perään | Seiska
Sointu Borg, Kuva Pasi Murto

Meinasi jättää leikin kesken! Sointu Borg kertoo Diili-ohjelmaan liittyvistä peloistaan: Välillä pitää näyttää persettä ja vähän keskaria perään

Kotimaa | 17.03.2021 23:01

Diili-ohjelmassa mukana oleva kauppatieteiden maisteri Sointu Borg, 28, teki huiman paljastuksen tiistai-iltana (16.3.) televisiokilpailuun liittyen. Hän meinasi jättää kokonaan kilpailuun osallistumisensa väliin, koska pelkäsi joutuvansa naurunalaiseksi. 

- Pelkäsin, että lähtemällä kisaan mukaan haukkaisin aivan liian ison palan kakkua. Pääni täyttyi aivan typeristä ajatuksista, Sointu kertoi Instagram-päivityksessään. 

Hänen pelkoihinsa lukeutui tulojensa julkaiseminen, sillä hän ajatteli muiden osallistujien olevan erittäin menestyneitä yrittäjiä. 

- Mitä jos muut kisaajat tuomitsevat minut? Entä jos he pitävät henkilöbrändiäni aivan liian rohkeana? Mitä jos menen haasteissa ihan lukkoon? Jaajo ja neuvonantajat ovat supermenestyneitä. Eihän tuollaisten ihmisten eteen voi mennä mokailemaan? 

Lue myös: Törkyviestien määrä räjähti! Diili-kaunotar Sointu Borg: ”Luulisi, että ihmisillä olisi edes jotain tapoja” 

Onneksi Sointu sai työnnettyä ajatuksensa pois mielestään ja sai hakemuksen lähetettyä. Kilpailukutsusta hän yllättyi hyvin iloisesti, mutta ahdistus alkoi taas ensimmäisenä kuvauspäivänä, kun hän pääsi tutustumaan muihin kilpailijoihin.

- Oli aika seuraavalle paskahalvaukselle! Jollain oli 14 sijoitusasuntoa, osa oli tehnyt uraa Japanissa, Dubaissa ja Jenkeissä, jotkut pyöritti samanaikaisesti useampaa menestynyttä yritystä ja jokainen mun ympärillä vaikutti aivan voittamattomalta. Hiki nousi otsalle. Tässä kohtaa huijarisyndrooma oli vain pakko puskea syrjään. Oli kaksi vaihtoehtoa. Kerätä itsensä tai lähteä kotiin itkemään valmiiksi luovuttaneena. Päätin, että riitän näin. Päätin, että teen parhaani. 

Puoliväliin kilpailua päässyt Sointu on varmasti jo tässä vaiheessa lyönyt epäilijöille luut kurkkuun.  

Lue myös: Tosi-tv-kaunotar Sointu Borg kohutusta Bimbo Oy -ohjelmasta: ”Olin tuolloin aivan eri ihminen kuin nyt” 

- Siihen pääseminen oli alusta asti mun tärkein päämäärä. Olen kohdannut kritiikkiä, ja matkan varrella tuli kompasteltua, mutta en kuollut siihen. Tässä mä istun yhtenä kappaleena ja jopa hymyilen, Sointu iloitsee.

Hän haluaakin muistuttaa epävarmuuden olevan hyvin normaalia, ja hänellä on sen kitkemiseen hyvät keinot.
 
- Välillä sille pitää näyttää persettä ja vähän keskaria perään. Onneksi en jänistänyt. Älä sinäkään! Se on yks elämä tyypit. Naapurin Ritvat valittaa joka tapauksessa, teet mitä tahansa. Mikset siis tekis just sitä, mitä haluat?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sointu Borg (@sointuorvokki)

Räppäri-rakas

Sointu on seurustellut vuosia räppäri Tomi Solosen kanssa. Solonen tunnetaan parhaiten YleX-radiokanavan Lyömättömät-radio-ohjelmasta. 

Lue lisää: Suosikkiräppärin kanssa seurusteleva Diili-kaunotar Sointu Borg parisuhteestaan: ”Ainakaan vielä hänen mielenterveytensä…” 

Tomi on yhä matkassa, eli ainakaan vielä hänen mielenterveytensä ei ole sillä tasolla, ettei jaksaisi minua katsella, Sointu vitsailee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sointu Borg (@sointuorvokki)

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!